Присъедини се към Академията ТУК

Присъедини се към Академията за Високи Постижения на цената от  149 99 лева и получи два билета подарък за Семинара за Високи Постижения, като попълниш полетата отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле

Какво казват някои от нашите доволни клиенти за други наши продукти?

Денислава Докторова

Това е курс, който може да те докосне по начин, по който да ти донесе успех, само след като изгледаш и една минута от него. Той дава така безценните прости правила за безотказната формула за успех. Остава само да приложите наученото в курса.

Денислава Докторова
Богдан Димитров

Останах много приятно изненадан от научното в академията. Особено темата за влияние и лидерство беше много полезна и я прилагам ежедневно в работата си. Определено си струваше парите. Препоръчвам!

CEO, neviacommerce.com

Богдан Димитров

Кой съм аз?

Аз съм Виктор Симеонов.

Създател на Академията за Високи Постижения и автор на книгата Наръчник за Високи Постижения. 

В продължение на повече от 10 години, един въпрос винаги ме е интересувал, "Какво правят различно хората, които постигат своите мечти, постигат кариерни успехи и същевременно се наслаждават на живота си?" 

Как така тези хора, хем имат време да своя бизнес, своята кариера, и хем имат достатъчно време да прекарват със своето семейство, приятели или пък време за любимо хоби. След като разбрах отговорите, първо приложих информацията и стратегиите в моя живот и след това успях да помогна на десетки хиляди души да променят и своя живот използвайки същите доказани стратегии.

 

Какво представлява Академията?

Присъединявайки се още днес към Академията, получаваш достъп до 6 седмичния ми курс, най-подробния и добър курс  -  Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения, който е изцяло онлайн.

Какво ще научиш в Академията?

 • Как да си ИЗЯСНИШ какво точно искаш да постигнеш и как ТОЧНО да го постигнеш
 • Как ЯСНОТАТА която ще имаш ще ти даде повече УВЕРЕНОСТ и ЕНТУСИАЗЪМ за повече действия и съответно ПОВЕЧЕ ПОСТИЖЕНИЯ
 • Как да повишиш своите нива на ЕНЕРГИЯ и да създадеш нужния енергиен капацитет, за да постигнеш всичко, което пожелаеш в твоята кариера или бизнес
 • Как да увеличиш своята лична и бизнес ПРОДУКТИВНОСТ, за да ПОСТИГАШ ПОВЕЧЕ за по-кратко време и да имаш повече СВОБОДНО ВРЕМЕ за себе си и семейството си
 • Как лесно и ефективно да ПОВЛИЯВАШ на групи от хора и да ПРОДАВАШ своите идеи или продукти
 • Как да мислиш и действаш СТРАТЕГИЧЕСКИ, така че да ПОСТИГАШ своите цели и мечти в ПЪТИ ПО-БЪРЗО
 • Как да ПРЕОДОЛЯВАШ с лекота сериозни ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, умение, което ще те направи НЕУДЪРЖИМ по пътя към постигането на твоите мечти

Какво печелиш присъединявайки се към Академията?

 • Над 20 часа видео обучения
 • По-бързи резултати в твоята кариера или бизнес
 • Достъп до мен целогодишно – Фейсбук група
 • Яснота какво точно трябва да направиш стъпка по стъпка
 • Ще си спестиш повече от 6 години обучения

С какво Академията за Високи Постижения е различна?

 • Фокус върху най-важните теми, най-добрите стратегии които правят най-голяма разлика в твоя живот
 • Изключително подробни видео курсове
 • Достъп до видео обучения онлайн и събитие на живо
 • Изцяло фокусиран върху това да ти помогне да постигнеш следващото ниво на успехи в твоята кариера
Присъедини се към Академията ТУК

Присъедини се към Академията за Високи Постижения на цената от  149 99 лева и получи два билета подарък за Семинара за Високи Постижения, като попълниш полетата отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле

Какво получаваш присъединявайки се към Академията още днес?

Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения (на стойност 297 лева)

Курса е дълъг над 8 часа. Получаваш общо 12 Видеа + PDF файлове за по-лесно усвояване на стратегиите в курса.

В този 6 седмичен курс ще научиш как да постигнеш нива на високи постижения, подобрявайки своята психология или начина по който мислиш, физиология - нивата на енергия, продуктивност и влияние над другите хора.

След това ще разбереш как да задържиш тези нива на високи постижения като овладееш себе си, своята увереност, кураж и социални умения.

Бонус 1: Уебинар Линията на Амбицията (97 лева)

В този специален уебинар ще научиш как да планираш своята следващата една година, към какво да се стремиш, какво да правиш и какво не, за да имаш най-успешната година в твоя живот.

Бонус 2: Как да си по-уверен – Видео курс (197 лева)

В този видео курс ще научиш какво различава супер уверените хора от останалите и как ти да приложиш тези стратегии, за да си в пъти по-уверен в себе си и в своите способности.

Бонус 3: Курса за влияние - Видео Курс (197 лева)

Във видео курса за влияние ще научиш най-добрите техники за влияние, продажби и лидерство. Ще научиш какво правят различно най-успешните лидери в историята. Хора като Васил Левски, Мартин Лутър Кинг, Стийв Джобс и великите политици в историята ни.

В курса се разглеждат реални примери включително и в детайли как Доналд Тръмп спечели изборите в САЩ.

Бонус 4: Два билета за следващия Семинар за Високи Постижения – Двудневно събитие (2х197 лева)

На Семинара ще научиш как да постигнеш пълния си потенциал, овладявайки своята психология, физиология, именията да бъдеш продуктивен и да влияеш ефективно.

Също така ще научиш как да планираш стратегически, за да постигаш повече за по-кратко време и как да си по-уверен в себе си и своите способности и как да имаш повече кураж.

Каква е цената?

Всичко, което получаваш, е на стойност 1200 лева.

Присъединявайки се още днес към Академията за Високи Постижения, ти получаваш НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО 2 билета за следващия ми Семинара за Високи Постижения. Тоест плащаш за достъп до Академията, получаваш билети за живо събитие.

Трябва да платиш само...

149 лв.

99 лв.

Абсолютно никакъв риск!

100 % ПРОЦЕНТОВА ГАРАНЦИЯ

Нищо не рискуваш. Присъедини се към Академията за Високи Постижения и ако не останеш напълно удовлетворен от наученото и в Академията и на Семинара, можеш да си получиш парите обратно.

Присъедини се към Академията за Високи Постижения като попълниш полето за поръчка отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле

* След като попълниш полето за поръчка, ще се свържем с теб, за да уточним кой е най-удобния за теб начин на плащане.

Ако искаш да заплатиш с карта или да направиш паричен превод и да получиш достъпа до Академията за минути, натисни бутона отдолу:

Плати с карта тук

Въпроси и Отговори

 • q-iconКакво се случва след като поръчам?

  След като поръчаш чрез формата за поръчка, ще се свържем с теб по телефона, за да уточним най-удобния за теб начин на плащане. Ако директно заплатите с кредитна или дебитна карта,  автоматично си получавате достъп до Академията. След плащането ще получите по имейла линк, където се регистрирате и имате потребителско име и парола и съответно достъп до Академията.

 • q-iconКак ще си получа билетите за семинара?

  Вече си поръчал и сме уточнили най-удобния начин за доставка. Изпращаме ти билета по куриер и след като осъществиш плащането, получаваш имейл с линк към видео курса и своето потребителско име и парола. 

 • q-iconКакво се случва, ако не съм доволен/а от Семинара или Академията?

  Ако не си доволен/а от Академията или от Семинара, можеш да си получиш парите обратно. Пишеш един имейл и до 48 часа си получаваш парите. Тоест нищо не рискуваш. Само можеш да спечелиш като се присъединиш към Академията още днес.

 • q-iconС какво Академията е по-различен от останалите видео обучения?

  Моя фокус ще е върху това да те науча на най-добрите стратегии, които са доказани(след най-мащабното изследване за високи постижения), че работят. Научаваш какви нови модели на мислене, навици и инструменти да използваш, за да достигнеш до следващото ниво на успехи в твоята кариера. 

Звучи добре? Присъедини се към Академията за Високи Постижения още сега и постигни следващото ниво на успех в твоята кариера или бизнес!

Присъедини се към Академията ТУК

Присъедини се към Академията за Високи Постижения на цената от 149 99 лева и получи два билета подарък за Семинара за Високи Постижения, като попълниш полетата отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле