Как да постигнеш своите цели и мечти в ПЪТИ по-бързо, докато си щастлив/а и удовлетворен/а от начина си на живот?

Представи си, че правиш това което обичаш, работиш толкова време колкото пожелаеш и постигаш всичките си цели в твоята кариера или бизнес.

Какъв щеше да бъде живота ти тогава?

Би ли искал/а да знаеш какво различава истински успешните хора и хората на високите постижения - олимпийски шампиони, собственици на бизнеси, лидери в големи организации, хората, които движат света напред и които имат мисия и я следват всеки един ден...

и останалите над 85% от хората, които мразят това което правят и се примиряват с начина си на живот?

Би ли искал/а да знаеш, как всички тези стратегии можеш да ги приложиш, така че да постигнеш и ти мечтания начин на живот?

Всичко това ще го научиш на Академията за Високи Постижения.

Присъедини се към Академията ТУК

Присъедини се към Академията за Високи Постижения на цената от 149 лева и получи два билета подарък за Семинара за Високи Постижения, като попълниш полетата отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле

Какво казват някои от нашите доволни клиенти за други наши продукти?

Това е курс, който може да те докосне по начин, по който да ти донесе успех, само след като изгледаш и една минута от него. Той дава така безценните прости правила за безотказната формула за успех. Остава само да приложите наученото в курса.

Денислава Докторова

Останах много приятно изненадан от научното в академията. Особено темата за влияние и лидерство беше много полезна и я прилагам ежедневно в работата си. Определено си струваше парите. Препоръчвам!

CEO, neviacommerce.com

Богдан Димитров

Кой съм аз?

Аз съм Виктор Симеонов.

Прекарах последните 6 години в задълбочени изучавания в сферите на личностното развитие, невроплатичността, позитивната психология и високите постижения, и това което научих е, че всеки един от нас може да промени живота си и да създаде перфектния си начин на живот.

В последните година и половина успях да помогна на стотици мои клиенти да променят живота си и да постигнат своите цели и мечти чрез моите видео курсове и електронни книги, учейки ги на най-добрите и работещи стратегии и знам, че мога да ти помогна и на теб.

 

Какво Представлява Академията?

Академията е съвкупност от основния ми видео курса за високи постижения - Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения + 2 допълнителни бонус видео курса за увереност и влияние.

Всички тези видео курсове са изцяло онлайн.

Какво Ще Научиш в Академията?

 • Как да си ИЗЯСНИШ какво точно искаш да постигнеш и как ТОЧНО да го постигнеш
 • Как ЯСНОТАТА която ще имаш ще ти даде повече УВЕРЕНОСТ и ЕНТУСИАЗЪМ за повече действия и съответно ПОВЕЧЕ ПОСТИЖЕНИЯ
 • Как да повишиш своите нива на ЕНЕРГИЯ и да създадеш нужния енергиен капацитет, за да постигнеш всичко, което пожелаеш в твоята кариера или бизнес
 • Как да увеличиш своята лична и бизнес ПРОДУКТИВНОСТ, за да ПОСТИГАШ ПОВЕЧЕ за по-кратко време и да имаш повече СВОБОДНО ВРЕМЕ за себе си и семейството си
 • Как лесно и ефективно да ПОВЛИЯВАШ на групи от хора и да ПРОДАВАШ своите идеи или продукти
 • Как да мислиш и действаш СТРАТЕГИЧЕСКИ, така че да ПОСТИГАШ своите цели и мечти в ПЪТИ ПО-БЪРЗО
 • Как да ПРЕОДОЛЯВАШ с лекота сериозни ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, умение, което ще те направи НЕУДЪРЖИМ по пътя към постигането на твоите мечти

Какво печелиш присъединявайки се към Академията?

 • Над 20 часа видео обучения
 • По-бързи резултати в твоята кариера или бизнес
 • Достъп до мен целогодишно – Фейсбук група
 • Яснота какво точно трябва да направиш стъпка по стъпка
 • Ще си спестиш повече от 6 години обучения

С какво Академията за Високи Постижения е различна?

 • Фокус върху най-важните теми, най-добрите стратегии които правят най-голяма разлика в твоя живот
 • Изключително подробни видео курсове
 • Достъп до видео обучения онлайн и събитие на живо
Присъедини се към Академията ТУК

Присъедини се към Академията за Високи Постижения на цената от 149 лева и получи два билета подарък за Семинара за Високи Постижения, като попълниш полетата отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле

Какво получаваш присъединявайки се към Академията още днес?

Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения (на стойност 297 лева)

Курса е дълъг над 8 часа. Получаваш общо 12 Видеа + PDF файлове за по-лесно усвояване на стратегиите в курса.

В този 6 седмичен курс ще научиш как да постигнеш нива на високи постижения, подобрявайки своята психология или начина по който мислиш, физиология - нивата на енергия, продуктивност и влияние над другите хора.

След това ще разбереш как да задържиш тези нива на високи постижения като овладееш себе си, своята увереност, кураж и социални умения.

Бонус 1: Уебинар Линията на Амбицията (97 лева)

В този специален уебинар ще научиш как да планираш своята следващата една година, към какво да се стремиш, какво да правиш и какво не, за да имаш най-успешната година в твоя живот.

Бонус 2: Как да си по-уверен – Видео курс (197 лева)

В този видео курс ще научиш какво различава супер уверените хора от останалите и как ти да приложиш тези стратегии, за да си в пъти по-уверен в себе си и в своите способности.

Бонус 3: Курса за влияние - Видео Курс (197 лева)

Във видео курса за влияние ще научиш най-добрите техники за влияние, продажби и лидерство. Ще научиш какво правят различно най-успешните лидери в историята. Хора като Васил Левски, Мартин Лутър Кинг, Стийв Джобс и великите политици в историята ни.

В курса се разглеждат реални примери включително и в детайли как Доналд Тръмп спечели изборите в САЩ.

Бонус 4: Два билета за следващия Семинар за Високи Постижения – Двудневно събитие (2х197 лева)

На Семинара ще научиш как да постигнеш пълния си потенциал, овладявайки своята психология, физиология, именията да бъдеш продуктивен и да влияеш ефективно.

Също така ще научиш как да планираш стратегически, за да постигаш повече за по-кратко време и как да си по-уверен в себе си и своите способности и как да имаш повече кураж.

Каква е цената?

Всичко, което получаваш, е на стойност 1200 лева.

Присъединявайки се още днес към Академията за Високи Постижения, ти получаваш НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО 2 билета за следващия ми Семинара за Високи Постижения. Тоест плащаш за достъп до Академията, получаваш билети за живо събитие.

Трябва да платиш само...

149 лв.

Абсолютно никакъв риск!

100 % ПРОЦЕНТОВА ГАРАНЦИЯ

Нищо не рискуваш. Присъедини се към Академията за Високи Постижения и ако не останеш напълно удовлетворен от наученото и в Академията и на Семинара, можеш да си получиш парите обратно.

Присъедини се към Академията за Високи Постижения като попълниш полето за поръчка отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле

* След като попълниш полето за поръчка, ще се свържем с теб, за да уточним кой е най-удобния за теб начин на плащане.

Ако искаш да заплатиш с карта или да направиш паричен превод и да получиш достъпа до Академията за минути, натисни бутона отдолу:

Плати с карта тук

Въпроси и Отговори

 • q-iconКакво се случва след като поръчам?

  След като поръчаш чрез формата за поръчка, ще се свържем с теб по телефона, за да уточним най-удобния за теб начин на плащане. Ако директно заплатите с кредитна или дебитна карта,  автоматично си получавате достъп до Академията. След плащането ще получите по имейла линк, където се регистрирате и имате потребителско име и парола и съответно достъп до Академията.

 • q-iconКак ще си получа билетите за семинара?

  Вече си поръчал и сме уточнили най-удобния начин за доставка. Изпращаме ти билета по куриер и след като осъществиш плащането, получаваш имейл с линк към видео курса и своето потребителско име и парола. 

 • q-iconКакво се случва, ако не съм доволен/а от Семинара или Академията?

  Ако не си доволен/а от Академията или от Семинара, можеш да си получиш парите обратно. Пишеш един имейл и до 48 часа си получаваш парите. Тоест нищо не рискуваш. Само можеш да спечелиш като се присъединиш към Академията още днес.

 • q-iconС какво този семинар е по-различен от останалите?

  Моя фокус ще е върху това да те науча на най-добрите стратегии, които експерти в Америка искат десетки хиляди долари. Освен това, ще има и много упражнения, които да те извадят от зоната на комфорт и ще приложиш още на семинара наученото, за да можеш  да промениш живота си. След края на семинара ти трябва да излезеш с яснота какво точно искаш да постигнеш, с план как точно да го постигнеш, с направена първа крачка към тази цел и в тефтера ти да бъдат записани най-добрите стратегии за постигане на високи постижения, които да прилагаш до края на живота си.

 • q-iconКак мога да доведа някой с мен?

  Билетите които са бонус към Академията са за двама човека, което значи, че двама човека могат да присъстват на семинара като само се копира билета, който ще получите след като поръчате.

Звучи добре? Присъедини се към Академията за Високи Постижения още сега и превърни мечтите си в реалност!

Присъедини се към Академията ТУК

Присъедини се към Академията за Високи Постижения на цената от 149 лева и получи два билета подарък за Семинара за Високи Постижения, като попълниш полетата отдолу:

*Вашето име

*Вашият Email

*Телефон за връзка

* - Задължително поле