Един въпрос, който може да промени изцяло живота ви - wp.viktorsimeonov.com : wp.viktorsimeonov.com

Въпросите които се питаме през деня, насочват нашето внимание и нашия фокус. Когато ги задаваме съзнателно, те ни подпомагат във взимането на някои по-важни решения.

Но искам да обърна внимание на малките решения през деня, които ние често пренебрегваме, а те са също така важни. Става въпрос за решения като какво да облека, какво да поръчам за ядене в ресторанта, как да постъпя в тази ситуация, как да се справя с този проблем и т.н.

Големите решения са : С какво да се захвана сега? Накъде да поема в живота си, в коя посока? Да започна ли нов бизнес? Да напусна ли работа и да потърся щастието си някъде другаде ? Както и едните, така и другите решения са от огромно значение.

Но защо да обръщам толкова внимание на тези малки решения?

Защото въпросът, които бих желал, да се научите да задавате всеки път когато сте на път да вземете решение, ще насочи вашето внимание върху точно тези малки решения, а те в последствие ще имат огромен ефект върху вашето развитие и живота ви. Тези малки решения ще направят голямата разлика в живота ви.

Преди да стигнем до въпроса, нека да уточня, че вече трябва да сте взели решение и да имате представа за себе си какъв човек сте и какво бихте искали да постигнете в живота си. Ако не сте още, направете го веднага. Изяснете за себе си в какъв човек искате да се превърнете и продължете да четете.

След като имате ясна представа кой сте сега и какъв човек искате да бъдете, задавайте всеки път следния въпрос:

Как човека, които искам да бъда, би направил това, което съм на път да направя?

Лесен, нали?

Но много важен въпрос. Питайки себе си как бихте постъпили сега, ако вече бяхте човека, които се стремите да бъдете, вие малко по-малко ще се доближите като поведение, ще започнете да се обличате като него, ще започнете да говорите като него, ще се държите като него, ще придобиете нужната увереност и в един момент ще бъдете точно този човек, които сте се опитвали да бъдете през цялото това време.

Спрете и помислете за момент, ако вие искате да сте собственик на голяма компания, което означава, че вие трябва да бъдете отговорен, ангажиран, влиятелен човек, първо дали се доближавате до тези характеристиките, и ако не, какво трябва да предприемете и да промените. Трябва да бъдете по-отговорни и целенасочени.

Следващия път когато сте на път да направите нещо, задавате въпроса: Човека които искам да бъда , а той е отговорен, целеустремен и влиятелен, как би постъпил в тази ситуация? Ако отговора на въпроса е различен от подхода които сте предвиждали, значи имате напредък.

И колкото повече започнете да задавате този въпрос, толкова повече ще свикнете да мислите и действате като човека, които искате да бъдете и така не след дълго вие ще сте много близо или вече ще сте този човек, които искате.

А защо ви е да се превръщате в някого, когото не сте?

Много просто. Защото успехът ни не идва случайно. Ние го привличаме, когато променяйки себе си, се превръщаме първо в успешни хора, и след това и успеха идва.

„Успехът е нещо, което привличаме, превръщайки се в привлекателен човек.“ Джим Рон

През следваща седмица питай себе си през целия ден, колкото пъти се подсетите : Как човека които искате да бъдете, би направил това, което сте на път да направите?

Запишете си въпроса някъде, където можете да го четете постоянно. На телефона си, в тефтера си, на бюрото в офиса или където ще го виждате всеки ден.

Питайте себе си този въпрос през следващата седмица и след това оставете коментар, дали във вашето поведение се е наблюдавала промяна или не.

Надявам се да ти е харесала статията, колкото на мен ми хареса да я пиша за теб. За да продължиш своето развитие, абонирай се да получаваш редовно подобни статии и безплатни обучения като оставиш своето име и имейл адрес в полето отдолу.

Вземи своето БЕЗПЛАТНО обучение от 4 части

Въведи своето име и имейл адрес и научи как да постигнеш мечтания начин на живот!

 

2 Responses so far.

Leave a Reply


Twitter updates

No public Twitter messages.

Sponsors

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.