Започни осъществяването на мечтите си - wp.viktorsimeonov.com : wp.viktorsimeonov.com

Здравейте, приятели!

Днес искам да споделя с вас какво мисля по въпроса кога е най-добрият момент да стартираш бизнес или да започнеш да правиш това което обичаш.

Всеки има различно мнение по въпроса и това е напълно нормално и едва ли има точен отговор за това кога точно е време да стартираш нещо твое.

Но спри за момент и се отгледай в света в който живееш. Имало ли е по-добро време от сега да стартираш нещо твое и то без да инвестираш пари? Не, разбира се.

Толкова е лесно днес да стартираш имайки инструменти като социални мрежи и интернет.

И ако бъдете честни със себе си, трябва да признаете, че сме късметлии, че живеем точно сега в такива времена на социални мрежи и интернет.

Но също така искам да признаете, че сме облагодетелствани от това, че сега е най-доброто време да стартираш бизнес или да започнеш да правиш нещо което обичаш, сега имате най-добрата възможност, защото можеш да тестваш продукт или услуга, да намериш клиенти безплатно или с много малки разходи.

Четейки вашите коментари забелязвам, че много от вас искат да стартират нещо свое и въпреки че нямам възможността да го видя, аз усещам, че я има тази искрица в очите ви, има го този ентусиазъм, мечтата е жива.

И точно за това искам да споделя с вас следната мисъл: „Без значение колко трудно изглежда, без значение колко далече изглежда, че е вашата мечта, започнете с нещо малко още днес!“

Защото, ако не го направите, ще отлагате и отлагате с времето напред.

Когато стартираш нещо ново, винаги го има момента на притеснение дали ще се получи, но ако сте достатъчно сериозни и ангажирани и отстоявате своята идея и мечта, нещата се случват рано или късно.

И да, знам, че е лесно да го кажа започни още днес, направи първата крачка, но също така и напълно разбирам вашата позиция.

Преди повече от година и половина аз бях на това място и мога да споделя, че бе доста трудно да го взема това решение, но трябваше, ако исках да постигна своите мечти и в деня който напуснах последната си работа, бе деня в който бях най-щастлив. Защо ли?

Защото бях на път да започна да правя това което обичам и то е да помагам на хората да повярват в себе си и да постигнат мечтите си по-бързо.

И за това искам да споделя с вас днес, че трябва да повярвате, че можете да постигнете мечтите си и можете да правите това което обичате. Защото, ако не правите това което има смисъл за вас, за какво въобще работите? Само за една заплата, колкото да платите сметките ли?

Аз мисля, че заслужавате повече от това и съм сигурен, че и вие го знаете.

За това приятели, без значение колко трудно изглежда, без значение колко далече изглежда вашата мечта, стартирайте още днес. Нещо малко, но нещо, което ще ви доближи на една крачка по-близо до вашата мечта и след една година ще се обърнете назад и ще си кажете „Много се радвам, че стартирах!“

И това ще ви донесе огромно количество радост и удовлетворение, а този ден ще бъде невероятен.

И тази малка крачка ще ви ангажира да продължите и след няколко месеца година или повече, ще сте постигнали това, за което мечтаете.

––––––––––

Надявам се да ти е харесала статията колкото на мен ми достави удоволствие да я напиша за теб.

Ще се радвам да чуя твоя коментар за статията в полето за коментари отдолу.

За да продължиш развитието си, вземи още сега безплатно обучение, от което ще научиш как да подобриш качеството си на живот като оставиш своето име и имейл адрес в полето отдолу.

Вземи своето БЕЗПЛАТНО обучение от 4 части

Въведи своето име и имейл адрес и научи как да постигнеш мечтания начин на живот!

Leave a Reply


Twitter updates

No public Twitter messages.

Sponsors

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.