Как Да Превърнем 2015 Година в Най-Добрата Ни Година?

3 Лесни Стъпки, За Да Имаш Най-Добрата Година

Ок, 2015 година вече е тук.

Предполагам, че на навечерието на Новата Година всеки един от нас си е мислил какво искам да се промени през новата година. Какво да направя, че новата 2015 година да бъде най-добрата ми година?

Тъй като следиш моята работа, знаеш колко е важно да се поставят цели и ако нямаме поставени цели, само си губим времето. 

Ок, нека да губим повече време и да започнем с първата стъпка и тя е ...

1. Трите Топ Цели За Годината

 

Кои са трите най-важни цели за годината?

Защо точно тях? Какъв е вътрешния ти мотив точно тези три цели да бъдат най-важните?

Още сега, в този момента извади тефтера си, запиши ги и продължи да четеш нататък.

Важно: Целите трябва да са поставени по-начин, по който да може лесно да се разбере когато вече са постигнете. Тоест, да са измерими.

Пример: Искам да изкарвам двойно повече пари на месец. Ако изкарваш 1000 лева и намериш нова работа или те повишат и вече изкарваш 2000 лева. Ето знаем, че целта си я постигнал. Но ако целта е искам повече пари, как ще разбереш кога си я постигнал? 

След като си записал/а най-важните три цели, следва и втората стъпка и тя е ...

2. Как Ще Ги Постигнеш? Стратегия, Разписана Подробно.

 

Много важно е да се премахне възможността за стрес и претоварване, когато се разпише подробно на стъпки стратегията. Защото когато се разпише, ще следва една лесна стъпка и след нея още една и така до изпълнението на целта.

И така ... Кои са стъпките за постигането на трите най-важни цели на 2015 година? 

Запиши ги още сега, разпиши ги много подробно. Много пъти при разписването забелязваме как стъпки, които не сме ги предвидили се появяват.

Нещо, за което не сме се сещали докато само си мислим за целите, а впоследствие се оказва много важна стъпка. За това не са ли записани на лист хартия, няма да са и в реалността ни.

Запиши колкото стъпки са необходими.

До тук имаме ясно поставени цели, имаме и стратегии. Какво остана?

3. Дневни ПрактикиОстана най-важната част. Да предприемеш действие. Кога ли? Още днес!

Още днес, след като си разписал подробно стъпките на стратегията, помисли кое е това действие, което мога всеки ден да го върша, за да ме отведе до целта ми.

По-друг начин казано да разделиш първата част от стратегията на малки ежедневни стъпки.

Пример: Ако искаш да отслабнеш 15 кг, дневните практики трябва да бъдат да тренираш всеки ден във фитнеса или в парка.

Ако искаш да удвоиш продуктивността си, дневната практика трябва да бъде да записваш как прекарваш деня си, да засечеш колко време прекарваш работейки и колко време прекарваш в неща, които само ти губят времето и не ти служат и след това да го оптимизираш.

Четеш в момента това кратко обучение и следиш моята работа от дълго време, и се обзалагам, че би искал/а да знаеш още информация как да постигнеш два пъти по-бързо целите си. Точно за хора като теб, които искат повече, създадох електронната си книга. В нея ще научиш как да постигнеш двойно по-добър стандарт на живот използвайки вече доказани стратегии. Научи повече тук.

П.С. С нея идват бонуси на стойност над 140 лева. Само заради това си заслужава да и хвърлиш едно око. Научи повече тук.