Научете 5-те навика на успешните хора - wp.viktorsimeonov.com : wp.viktorsimeonov.com

„Тайната на твоя успех се крие в твоите навици.“  Джон Максуел.

Ще споделя с вас 5 навика, които можете да създадете, и които ще променят ежедневието и живота ви.

 

1. Самоусъвършенстване

Успехът идва при тези, които не спират да се развиват. Най-добрият начин да израствате е чрез четене на книги. Сутрин след ставане, докато пиете кафето си, прочетете за 15-30 минути някоя книга за усъвършенстване. Вечер преди лягане също е хубаво да четете. Така подхранвате съзнанието си с полезна и мотивираща информация. Когато четете подобни автори, вие започвате да придобивате техния начин на мислене, което ще ви даде повече увереност да предприемате действия за осъществяване на вашите цели. Научавате също идеи и нови техники за по-бързи резултати. Така че, четете книги за усъвършенстване.

2. Здравословно хранене и тренировки

Коментирали сме по-подробно, защо е необходимо и в предишни статии. Когато се грижите за тялото и мозъка си, ще сте по-продуктивни и ще имате повече успехи в бизнеса си. Не подценявайте този навик.

3. Постави си цели и ги запиши

Всеки един успял човек, първо си е поставил цели, които да следва. Трябва да имаш тефтер, в който всяка сутрин и вечер да записваш целите си. Записвай целите си все едно вече си ги постигнал в сегашно време. Докато го правиш, представяй си, че вече си ги постигнал. Дръж тефтера си до леглото, за да ти е удобен сутрин и вечер преди лягане.

4. Работи повече и изгради дисциплина

Работи повече. Давай повече от себе си, стреми се към по-големи резултати. Когато се стараеш повече, винаги се забелязва. Ако си собственик на бизнес, работи повече върху развитието на компанията си. Само здравата работа дава добри резултати. Работи умно но и работи много. Всички работим от 9 до 5. Въпроса е какво правиш след това. Дали гледаш телевизия и пиеш бира, или продължаваш да работиш за доброто на твоята организация. Продължавай да търсиш идеи и начини за развитие.

5. Действай така, сякаш е невъзможно да се провалиш

Всеки от нас среща трудности в работата си. Има моменти, в които дори не сме сигурни дали сме способни. Изгради навика да действаш така, сякаш е невъзможно да се провалиш. Сякаш вече си постигнал целта си. Ще си  по-уверен. Ще си по-позитивен. Научи мозъка си с постоянни убеждения, че е невъзможно да се провалиш. Действай смело и с увереност. Ако пък ти е трудно да убедиш себе си, че е възможно да постигнете целите си, намери нужните примери, хора, които са постигнали това, което искаш да постигнеш и ги моделирай. Това, че други хора са го постигнали, ще ти покаже, че е възможно и така ще придобиеш повече вяра и увереност в себе си.

Вземи своето БЕЗПЛАТНО обучение от 4 части

Въведи своето име и имейл адрес и научи как да постигнеш мечтания начин на живот!

Leave a Reply


Twitter updates

No public Twitter messages.

Sponsors

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.