Как Да Създадеш Стратегия За Успех, Която Наистина Ще Ти Помогне Да Постигнеш Целите Си?

Здравей! Аз съм Виктор Симеонов и съм автор на електронните книги "Стратегията за успех" и "Предизвикателството".

Днес искам да ти представя уникалната възможност да закупиш двете ми електронни книги, като заплатиш само цената на една от тях.

Сега, преди да ги поръчаш, виж...

Какво Ще Научиш В "Стратегията за Успех"

 

 •  Кои са основните 5 сфери в нашия живот и как да подобрим всяка една от тях?
 •  Как да промениш завинаги ограничаващите си вярвания, за да можеш да постигнеш целите, които винаги си искал?

От Първата Глава Ще Научиш:

 

 •  Как да подобриш кариерата си и да получиш признателност и повишение?
 •  Кои са основните неща, когато искаш кариерно развитие?
 •  Уникална стратегия за постигане на конкретни резултати в кариерата ти.
 •  Стратегия за увеличаване на приходите ни с 33% заедно с реални примери как можеш да я използваш, за да можеш да си позволиш по-скъпи почивки, да си купиш нова кола, да плащаш спокойно обучението си на децата ти.
 •  Как да създадеш своя собствена стратегия, която да изстреля кариерата ти нагоре?
 •  Как да удвоиш продуктивността си, за да имаш повече свободно време за себе си и семейството си?

От Втората Глава Ще Научиш:

 

 •  Кои са основните грешки, които допускаме всеки ден, които увреждат нашето здраве?
 •  Няколко много интересни научи изследвания, които промениха живота ни и начина на мислене.
 •  Конкретна стратегия от 6 стъпки как да изградиш и да поддържаш отлично здраве и привлекателно тяло.

От Третата Глава Ще Научиш:

 

 •  Как да създадем отлични отношения със семейство и приятели?
 •  Какви грешки допускаме в отношенията си с другите и какво ни костват те?

От Четвъртата Глава Ще Научиш:

 

 •  Как да създадеш финансова независимост за следващите 20 години и как да спреш да живееш от заплата до заплата?
 •  Защо хората се провалят, опитвайки се да създадат финансова независимост?
 •  Каква промяна в мисленето ни и след това в поведението ни е нужна, за да постигнем финансова независимост?
 •  Кои са основните 3 начина за постигане на финансова независимост?

От Петата Глава Ще Научиш:

 

 •  Как да създадеш идеалната реалност или перфектния ден?
 •  Как да създадеш своята собствена мисия?
 •  Как да се справяме с тежки ситуации, пред които живота ни поставя?

Накрая ще научиш как сам да създадеш своята едногодишна стратегия за успех, която ще ти помогне да постигнеш най-смелата си мечта. Тази стратегия е практична, лесно приложима и ефективна.

 

Какво Ще Научиш От "Предизвикателството"?

 

 • Как да се отървеш завинаги от стреса, претоварването и страха, и да започнеш да бъдеш подреден, целенасочен и уверен човек?
 • Какво да направиш, за да не се провалиш и кои грешки да избегнеш?
 • Как да получиш признателност и повишение на работно си място?
 • И как да стигнеш от мястото в което си в момента, до мястото на което искаш да бъдеш. Лесни за изпълнение 10 стъпки ще ти покажат как да стигнеш там.
 • Ще научиш 6 човешки нужди и как за да посрещнем някой от тях допускаме огромни грешки и как да ги избегнем
 • Ще научиш как с правилните въпроси можеш да контролираш съзнанието си за по-бърза и ефективна промяна на поведение, мислене и действия...
 • ... и още много подобна информация с която да подобриш качеството си на живот.

Виж Какво Казват Само Малка Част От Стотиците Ни Доволни Клиенти

Книгата те научава да се вглеждаш в себе си, да се анализираш, да намираш пропуските и грешките си, и ти показва пътя , който ще ти помогне да разбиеш рамката, да загърбиш стереотипите и рутината и да откриеш един нов свят с много повече възможности. Мотивира те и ти помага да си направиш равносметка за живота си до сега, това което е, това което си мислиш, че е и това което искаш да бъде и как да го постигнеш.

Учи те също колко лесно всъщност можеш да взимеш решения, но и колко усилия се изискват да ги следваш. Книгата ми показва нови кръгозори и ме мотивира да продължавам да работя върху себе си. Тя се превръща в мой наръчник за постигане на лични успехи. След като я прочетох и изпълнявах задачите в нея, успявам да си поставям ясни цели с краен срок на изпълнение, създавам си стратегии за осъществяването им, започнах да тренирам, обръщам внимание на мислите си и комуникацията ми с хората, навиците, вярванията ми и това ми позволява да ги подобрявам всеки един ден.

- Кети Стоенчева

Това е книга, която ще ви отведе от мястото на което сте до мястото до което искате да стигнете, стига да повярвате с себе си, да откриете и използвате целия си потенциал. Препоръчвам я!

- Славена Димова

Какво Ще Получиш, След Като Поръчаш?

 

Ще получиш диск с двете електронни книги както и бонусите към тях в електронен формат (PDF). Ще можеш да ги четеш от компютъра си, както и от мобилни устройства като телефон и таблет. Така информацията ще бъде навсякъде с теб, където и да отидеш и когато имаш нужда от нея.

Заедно с книгите получаваш и шаблон за продуктивност, който можеш да използваш всеки ден, за да удвоиш продуктивността си. Този шаблон е във вид на (PDF) файл и просто трябва да си го принтираш.

Какво представлява той? Една страница, в която да формулираш ясно целите си, тяхната последователност и важност за деня. Това, което ти трябва да направиш е просто да попълниш полетата. Тя е вече създадена за теб по начин, който да оптимизира твоето време максимално.

Тази стратегия използват едни от най-продуктивните хора на света - мултимилионери, изпълнителни директори и собственици на Топ 500 компаниите в света. 

Като в резултат от прилагането на този шаблон всеки един ден, ти ще си в пъти по-продуктивен, което означава, че ще имаш повече свободно време и повече приходи.

 

Колко Трябва Да Заплатя?

 

Редовната цена и на двете книги "Стратегията за Успех" и "Предизвикателството" е по 19.99 лева. Шаблона за продуктивност, само той спокойно може да бъде продаден за 17 лева, защото наистина удвоява продуктивността на всеки, който го използва. Все пак стратегия, която използват топ изпълнителни директори и собственици на компании в топ 500 в света. Общата стойност на всичко което ще получиш е 57 лева.

Но ти разбира се, че няма да платиш цялата цена от 57 лева, а само за редовната цена от 19.99 лева. Тоест заплащаш само цената на едната електронна книга и получаваш втората напълно безплатно. 

Както винаги риска го поемам аз давайки ти невероятната гаранция за 60 дни. Да, цели два месеца, за да имаш достатъчно време да прочетеш и двете книги и да приложиш всичко написано в тях. Ако не останеш удовлетворен по какъвто и да е начин, обади ни се и ще ти върнем парите обратно. Ти нищо не рискуваш. Най-лошото което може да се случи, е да поръчаш, да не ти хареса и да си вземеш парите обратно.

Знам, че ти си сериозен относно постигането на един начин на живот, за който толкова време си мечтал. И от решението което си на път да направиш, ще се определи дали ще го постигнеш или не.

Ако това, което до момента си научил от мен ти е помогнало да подобриш поне малко живота си, представи си мощните стратегии в книгите колко ще ти помогнат.

Искам да ти покажа как човек може да бъде успешен и накрая на всеки един изминал ден ти да заспиваш с мислите, че отново си изживял един пълноценен ден, изпълнен с невероятни емоции, да заспиваш спокоен, защото си подсигурил финансово бъдещето си на теб и на семейството си и да си ентусиазиран за следващият ден и бъдещите цели и проекти.

Точно този начин на живот искам за теб. Да бъдеш щастлив и успял, защото ти го заслужаваш. И всичко това е възможно за теб и ще се радвам да ти покажа как да го постигнеш.

Ето Какво Искам Да Направиш Сега:

Поръчай с наложен платеж. Въведи име, имейл адрес, адрес за доставка и телефон за контакт в полето отдолу и до 24 часа ще ти бъде доставен диск с електронните книги в електронен формат (PDF). 

Цена на доставка до офис на Еконт: 4.20 лева.

Имаш проблем с поръчката? Потърси ни на номер: 0896 47 10 32 или на имейл адрес: contact@viktorsimeonov.com

arrow

Поръчай в полето отдолу

  *Вашето име

  *Вашият Email

  *Телефон за връзка

  *Удобен адрес или офис на Еконт за доставка

  * - Задължително поле

  arrow

  След като направиш своята поръчка, ще се свържем с теб по телефона в рамките на работния ден, за да потвърдиш поръчката.

  Ако не живееш в България и искаш да поръчаш електронната ни книга, моля свържи се с нас на имейл адрес : contact@viktorsimeonov.com, за да ти обясним как да заплатиш онлайн.