Как Да Постигаш Цели Пъти По-Бързо И Как Да Постигаш Нива На Високи Постижения, Докато Си Щастлив И Удовлетворен От Начина Си На Живот?

Здравей, аз съм Виктор Симеонов, създателя на видео курса „Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения“, където учим как да постигаш целите си по-бързо, да поддържаш нива на високи постижения и да си щастлив и удовлетворен от начина си на живот.

В Тази Страница Ще Научиш...

...кои са тези 6 тайни, които различават най-успешните хора, мултимилионерите и хората, които постигат невероятни постижения.

Става въпрос за едни от най-успешните и влиятелни хора и какво точно правят те, за да постигнат тези нива на високи постижения, където постигат невероятни успехи и оставят следата след себе си и как аз точно мога да ти помогна да постигнеш тези нива на високи постижения за 6 седмици с този нов видео курс. 

Също така ще разбереш кои са тези безплатни бонус на стойност над 400 лева, които можеш да получиш само и единствено днес.

Кое Е Днешното Ни Предизвикателство?

Аз мисля, че в момента в страната която живеем, ще има огромно разделение между хората, които наистина успяват и постигат невероятни резултати и хората, които не постигат нищо.

И сега е много добър момент за теб да вземеш сериозното решение да постигнеш неща, които наистина искаш и постигнеш съвсем нови и високи нива на постижения.

Ако през последните няколко години си изпитвал трудности в това да имаш яснота какво точно искаш да постигнеш, да нямаш нужната енергия да постигнеш това което искаш, да си нямал куража да опиташ нещо ново, да си нямал нужните умения да повлияеш на хората, да им продадеш своите идеи или продукти и ако не си бил продуктивен, и на края на деня си се питал какво си свършил днес, аз напълно мога да те разбера.

И Осъзнавам, Че Ако Тези Неща Продължат И Занапред

... и не пожелаеш и изискваш най-добро от себе си,  и ако не вземеш решението да се ангажираш и да бъдеш сериозен за това да бъдеш най-доброто на което си способен, бъдейки по-продуктивен, по-влиятелен, вдигайки се и показвайки се по съвсем нов начин пред света, тази слаба икономика няма да ти повлияе добре и няма да ти се отрази много добре, особено когато сме на ръба на нова икономическа криза.

И аз не искам ти да си притеснен от това, нито да изпиташ това.

Това което искам за теб е, да изпиташ невероятната радост на постиженията и успеха, който заслужаваш.

Искам за теб живот, който другите само мечтаят да имат.

И искам да се чувстваш толкова смел, решителен и с пълна яснота, за да се справиш с всяко предизвикателство пред теб и постигнеш нивото на успех което истински искаш.

И за да се промени живота ти, ти трябва да бъдеш различен и нов човек.

И сега е момента да избереш, да избереш за себе си, за своето семейство, да бъдеш повече, да имаш повече, да постигаш повече, да повлияваш повече.

Нека Ти Разкажа Моята История

Моята история започна в последната година от завършването на висшето ми образование. Бях още студент и се лутах търсейки това, което за мен има значение и което искам да правя.

Опитвах едно нещо, провалях се. Опитвах нещо друго и пак не успявах. 

Тогава не познавах никой който е успешен, нито имах роднини които бяха милионери.

Не познавах никой, който да ми каже направи това и това и ще постигнеш страхотни успехи.

И продължих  да търся начин да направя нещо значимо и така се стигна до деня който промени живота ми.

Седмици преди крайния срок да напусна общежитието, аз бях изгонен, защото не бях си плащал наема близо 3 месеца. В този момент когато научих, аз бях съкрушен, засрамен, без пари, без място където да живея и току що започнал работа.

И ние всички имаме подобни дни в които се случва нещо неприятно. След като осъзнах какво реално се случва, седнах да обмисля какво доведе до тази ситуация.

Тогава взех решението да променя живота си и това втори път да не ми се случва. Взех решението да направя всичко необходимо, за да създам начина на живот, който искам.

И всичко започна с моето задълбочено изучаването на всички топ експерти в сферата на личностното развитие, бизнеса, психологията, невронауката, физиологията и науката на високите постижения, за да разбера как всяко едно ново изследване и нова теория може да се приложи така. че да подобри начина ни на живот и да постигнем и най-смелите си мечти.

Проучвах как тези хора мислят, какви навици имат, как прекарват своя ден, как повлияват на други хора, как сключват сделки за милиони, милиарди, защото исках да знам всичко това, за да мога и аз да постигна тези нива на високи постижения един ден.

Следващите няколко месеца прекарах всяка една свободна минута извън работа в проучвайки всички тези сфери. Докато пътувах в метрото за работа , аз четях книга. Докато пазарувах в супермаркета, аз слушах поредното аудио обучение. Във всяка една свободна минута аз изучавах най-добрите експерти.

Прочетох десетки книги, изгледах стотици часове видео обучения които ми струваха няколко хиляди долара, за да разбера какво прави разликата между успешните, щастливи и удовлетворени хора и останалите.

След като започнах да прилагам всичко което научавах, за близо 3 месеца си намерих 3-4 пъти по-добре платена работа, станах отличен продавач в работа си, а преди това нямах и понятие как се продава и това доведе до увеличаване на приходите ми и сега вече две години по-късно, аз правя това което обичам - помагам на хората да подобрят техния начин на живот и да постигат целите и мечтите си в пъти по-бързо и вече успях да докосна с моите идеи и стратегии десетки хиляди души.

И все още съм изумен и благословен за всички тези неща, които ми се случиха и невероятни истории които чувам от доволни и щастливи клиенти които осъществяват невероятно промени в техния живот.

И това усещане на удовлетворение и щастие е всеки един ден с мен, защото правя това, което обичам. Но преди 2 години не беше така. Тогава нямах нищо и не знаех нито кой съм, нито какво искам, но знаех едно,  че не бях щастлив с живота си в момента и имах усещането, че трябва да правя нещо друго, нещо което ще ме накара да бъда щастлив.

И може би се питаш защо правя това което правя в момента? Защото когато аз имах нужда някой да ми помогне в труден момент, тогава всички тези експерти ми подадоха ръка и ме научиха на важните неща, които промениха живота ми.

И аз искам да продължа това. Искам да помогна на милиони души по света да се справят с техните трудности и да постигнат това, което искат.

Това е моята мисия и това искам да правя до края на живота си. Точно за това съм толкова развълнуван да те науча на разликите между успешните и не успешните хора и да ти помогна да постигнеш целите и мечтите си.

През тези две години осъзнах, че човек, само ако следва няколко прости правила, може да промени живота си и да постигне феноменални неща. И ти можеш да постигнеш успехите които искаш да постигнеш, ако следващ простите правила и стратегии които ще научиш във видео курса "Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения".

И както аз стартирайки от нулата постигнах тези успехи, така и ти можеш да постигнеш всичко което пожелаеш. Трябва ти само правилната формула.

Въпросната формула, която трябва да следващ, за да постигнеш твоите цели е:

 1. Да придобиеш яснота кой си и какво точно искаш да постигнеш
 2. Да намериш правилната стратегия
 3. Да предприемеш масивни действия

Това е простата формула. Нищо повече.

Във видео курса първо ще ти помогна да дефинираш кой си и какво искаш да постигнеш и след това ще се фокусираме основно върху това да те науча на най-добрите стратегии, които наистина работят.

След като знаеш какво искаш да постигнеш и как да го постигнеш, остава само да приложиш наученото и да постигнеш желаните от теб резултати.

Но Кои Са Тези 6 Тайни На Хората На Високите Постижения?

Във видео курса ще се фокусираме и върху 6-те тайни на хората на високите постижения. Ето ги и тях:

 1. Те имат пълна яснота кои точно са и какво искат да постигнат, и то е в резултат от начина им на мислене
 2. Те имат високи нива на енергия
 3. Те са високо продуктивни
 4. Те са отлични лидери и могат ефективно да повлияват на групи от хора
 5. Те мислят и действат стратегически 
 6. Те се развиват постоянно и от това им постоянно развитие, те придобиват смелост и кураж да предприемат нови предизвикателства

Така структурирах и видео курса, за да можеш да научиш всичките тези 6 теми като изучаваш по една от тях всяка седмица. Всяка една седмица ще научаваш нови идеи и стратегии и ще имаш седмични предизвикателства.

Така стъпка по стъпка ще постигнеш желанието от теб цели в пъти по-бързо.

Структурирах курса по начин, по който наистина да ти служи, така че освен да научиш тайните на успешните хора и хората на високите постижения, но да си спестиш годините със задълбочени изследвания и проучвания и хиляди долари за подобни обучения.

Така в момента пред теб е възможността да научиш най-важните и ключовите стратегии, тези които наистина работят и ще ти помагат да постигнеш феноменални резултати.

Нека Ти Разкажа Малко Повече За Този Курс

Той е 6 седмичен, като всяка една седмица ще получаваш имейл с ново видео за седмицата. Като във всяка седмица ще разглеждаме по една от 6-те теми доста подробно.

Причината курса да е 6 седмици е, за да можеш да имаш достатъчно време в текущата седмица да приложиш наученото и да така след края на 6-те седмици да си усвоил напълно и ефикасно научените стратегии и да ги прилагаш, за да осъществиш сериозен прогрес и да можеш след края на 6-те седмици да постигнеш високи нива на постижения и да създадеш начина на живот, който ти искаш.

В Първата Седмица Ще Научиш

 • Как да си изясниш кой си ти и какво точно искаш да постигнеш, и защо е необходимо да го правиш
 • Как начина на мислене на хората на високите постижения и това което правят води до пълна яснота кой са и какво точно искат да постигнат, и как това им помага да постигат целите си по-бързо
 • Защо всеки един от тези хора го движи определена мисия и как ти можеш да избереш съзнателно твоята, за да си щастлив и удовлетворен в края на работния ден
 • Как съзнателно можеш да изградиш живота си по начин, по който ти искаш да бъде
 • Как да си по-щастлив и трите неща които можеш да правиш, за да увеличиш твоето усещането за щастие

Във Втората Седмица Ще Научиш

 • Какво по-специфично правят тези хора от останалите, за да има високи нива на енергия
 • Какви са техните тайни за едно здраво и заредено с висока енергия тяло, което да подсигури нужната енергия за постигането на всяка една цел
 • Какви навици са изградили с време за отлична грижа за здравето си и как ти да ги изградиш
 • Кои са 4-те основни концепции за здраво и енергично тяло
 • Каква е диетата или хранителният режим за енергично тяло
 • Какво точно да избягваш, за да имаш здраво и енергично тяло
 • Защо е важно да се грижиш за мозъка си и как точно да го направиш

В Третата Седмица Ще Научиш

 • Кои са тайните на високо продуктивните хора
 • Как успяват да постигнат толкова много за толкова кратко време
 • Какво точно правят всеки един ден и още по-важното какво не правят, за да са високо продуктивни
 • Как ти можеш лесно и ефективно да приложиш техните стратегии, за да си високо продуктивен
 • Как да премахнеш разсейванията

В Четвъртата Седмица Ще Научиш

 • Кои са двете най-важни неща, без които не можеш да повлияваш, нито да продаваш успешно
 • Как да структурираш своя продажбен процес, за да продаваш в пъти повече
 • 8 стратегии, с които да увеличиш продажбите си
 • Защо е толкова важно да можеш да продаваш и да повлияваш
 • Как да бъдеш човек, от който хората лесно се повлияват

 

В Петата Седмица Ще Научиш

 • Как точно да си поставяш цели, така че да ги постигаш по-бързо
 • Как да мислиш и действаш стратегически, за да постигаш повече
 • Какви са видовете цели които трябва да си поставяме
 • Стратегия от 8 стъпки за бързо постигане на цели, която само трябва да следваш стъпка по стъпка
 • Какви навици да си създадеш, така че да осъществяваш ежедневен прогрес към начина на живот, който искаш да имаш

В Шестата Седмица Ще Научиш

 

 • Как да бъдеш по-уверен
 • Как да преодоляваш сериозни предизвикателства и проблеми с лекота
 • От кои 10 умения се нуждаеш, за да постигаш трайни успехи

 

Всичко това е разделено на малки стъпки, които просто трябва да следваш. И ако това ти звучи като много информация, не забравяй, че всяка една седмица ще получаваш по една част, за да може по-лесно да усвоиш и приложиш информацията.
Като всяка една седмица ще получаваш по две нови видеа и в конкретната седмица ще имаш достатъчно време да ги изгледаш и да приложиш наученото в тях.

Какво Ще Получиш, След Като Поръчаш?

Вече знаеш какво ще научиш във видео курса. Само че нещата не спират до тук. Ще получиш няколко много интересни бонуса напълно безплатно на стойност над 400 лева, ако поръчаш само и единствено днес. Ето ги и тях:

Бонус #1 

"Предизвикателството" (19.99 лева)

Първо ще получиш първата ми електронна книга „Предизвикателството“, която е на стойност 19.99 лева, напълно безплатно.

В нея ще научиш 10 стъпки към успеха и още много идеи и стратегии, които ще ти помогнат да си по-успешен и да постигаш по-бързо цели.

Бонус #2 

8 Стъпки За По-Бързо Постигане На Целите Ти (97 лева)

Втория бонус е видео обучение, от което ще научиш 8 стъпки за по-бързо постигане на целите ти на стойност 97 лева.

В него ще научиш как, използвайки тези 8 стъпки, да постигнеш целите си бързо и ефективно. Заедно с това видео обучение ще получиш и PDF файл, в който ще трябва да си отговориш на няколко много важни въпроса, които определено ще ти бъдат от полза да осъзнаеш къде грешиш и как да ускориш процеса на постигане на цели.

Бонус #3 

Достъп До Специална Facebook Група (97 лева)

Третия бонус е достъпа до специална Facebook група, която ти дава възможността да ме питаш каквито въпроси пожелаеш относно видео курса и прилагането на информацията в него.

Също така ще се запознаеш с други хора с подобно на твоето мислене. Хора, които искат да бъдат най-доброто на което са способни и за тях обикновения живот и нормалните неща не съществуват. Хора, амбициозни към постигането на високи постижения. В тази група може спокойно да споделиш с тях свои виждания и идеи, както и да научиш много и от тях.

Бонус #4

2 Билета За Семинар (194 лева)

След като изгледаш курса и приложиш наученото, ще поискаш да научиш още подобна информация, която да ти помогне в твоята кариера или бизнес.

И за това получаваш напълно безплатно 2 билета за следващия еднодневен семинар който организирам към този видео курс.

В него ще научиш лично от мен най-добрите стратегии за постигане на нива на високи постижения. Също така ще имаш възможността да се запознаеш с хора с подобно на твоето мислене на живо.

На този семинар ще говорим за това как да постигаме повече, как да бъдем повече и как да повлияем на света така, че той да бъде по-добро място за живеене. И хората които имат тези умения, са хората, които движат света напред.

Също така ще можеш да ме попиташ на живо въпроси свързани с твоето развитие и информацията във видео курса.

Как Да Заплатиш И Как Ще Си Получиш Достъпа До Видео Курса?

Начините за заплащане са няколко. Избираш най-удобния за теб.
1. Чрез PayPal
2. Банков превод
3. Паричен превод по Еконт

След като заявиш желание за поръчване на курса по описания по долу начин, ние ще се свържем с теб, за да уточним най-удобния за теб начин на плащане и да ти дадем допълнителна информация.

След като заплатиш, до няколко минути ще си получиш по имейл потребителско име и парола, и ще имаш достъп до онлайн видео курса, където също така ще намериш и бонус обученията.

Колко Трябва Да Заплатиш?

Нека първо обобщя какво ще получиш.

Получаваш неограничен достъп до видео курса Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения, който е на стойност 297 лева. Към него получаваш и следните бонуси:

 • Първи бонус - електронната книга "Предизвикателството", на стойност от 19.99 лева
 • Втори бонус -  видео обучението "8 стъпки за по-бързо постигане на целите ти", на стойност 97 лева
 • Трети бонус - достъп до затворена Facebook група,  на стойност от 97 левa
 • Четвърти бонус - 2 билета за еднодневен семинар, на стойност 194 лева(2 х 97 лева)

Общата сума е над 700 лева. Всичко, което ще получиш, е на обща стойност от над 700 лева. Ти разбира се няма да платиш толкова много.

Получаваш всичките тези обучения и допълнителни бонуси на стойност над 700 лева, на ниската цена от:

99 лева

Както винаги имаш моята 100 % гаранция. Поръчай курса и ако след 30 дни не си доволен от наученото и не смяташ, че това можеш да го приложиш и да постигнеш високи нива на постижения, обади ни се и ще ти върнем парите обратно.

 

За Кого НЕ Е Този Курс?

Ако търсиш поредната схема за бързо забогатяване или схеми за манипулиране на хората с цел личен интерес, моля, не поръчвай курса. Не е за теб.

Ние вярваме в здравата работа като единствения път за постигане на нашите цели и мечти.

Но Може Би Се Чудиш

... всичко това звучи прекрасно, но ще проработи ли и при мен.

И ако се питаш този въпрос, аз напълно те разбирам. Когато започнах да изучавам тези стратегии, аз също си мислех, че при мен няма да има резултат. Гледайки как американците го правят, си мислех, че може би защото живеят в Америка, за това работи при тях.

И въпреки това, реших да пробвам и за мое учудване, всички тези стратегии проработиха и при мен. И си помислих, че щом и при мен работят, значи ще работят при всеки, който ги приложи.

И за това знам, че ако ги приложиш и ти можеш да постигнеш резултатите, които искаш.

И точно за това смятам, че няма по-добър момент от сега да вземеш решения да промениш живота си и за мен ще е огромна чест и удоволствие да ти помогна да постигнеш нива на високи постижения.

Вярвам, че в момента на нашето решения съдбата ни се променя, живота ни се променя и сега е твоя момент да вземеш решение и да поръчаш този курс, за да можеш да постигнеш това, за което мечтаеш.

Смятам, че сега е най-добрия момент отново да повярваш в себе си и в мечтите си и да постигнеш целите, които истински искаш.

Но не забравяй, че не го правиш само заради себе си но и заради семейството си.

Защото помисли за момент, след като изгледаш и приложиш наученото в курса и постигнеш в следващата една година феноменални постижения, с какви очи ще те погледнат твоите приятели и твоето семейство. Какъв пример ще бъдеш за твоите деца, показвайки им, че без значение на колко години си, всичко за теб е възможно и ти си решителен да се бориш и да постигнеш нещата, които имат смисъл за теб и да създадеш начин на живот, който ти и твоето семейство заслужавате.

Точно за това сега е твоя момент!

Поръчай курса като попълниш формата за поръчка отдолу и сложи началото на по-добрия си живот.

Защото след като го направиш, след края на всеки един ден преди да заспиш, ти ще спреш за момент да мислиш за всичко през деня и ще си кажеш: "Боже, колко се радвам, че взех това решение и промених живота си и постигнах целите които исках, постигнах нещата, които имат смисъл за мен и създадох начина на живот, който аз и мое семейство заслужаваме".

И това чувство на удовлетворение и щастие ще бъде с теб всеки един ден, само защото си взел едно решение да промениш живота си, така както аз го направих преди повече от 2 години.

И да, всичко това е възможно за теб и за мен ще бъде удоволствие да ти покажа как да го постигнеш.

Сега е момента! Сега е най-доброто време да го направиш! Поръчай курса като попълниш формата за поръчка отдолу и ще се видим в първото видео на онлайн курса.

Ето Какво Искам Да Направиш Сега:

Заяви своята поръчка за видео курса "Как да постигнеш и поддържаш нива на високи постижения", като въведеш своето име, имейл адрес и телефон за контакт в полето отдолу.

arrow

ДА! ИСКАМ ДА ПОСТИГНА ЦЕЛИТЕ СИ В ПЪТИ ПО-БЪРЗО И ДА ПРЕВЪРНА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА В НАЙ-ДОБРАТА ГОДИНА В ЖИВОТА МИ!

  *Вашето име

  *Вашият Email

  *Телефон за връзка

  * - Задължително поле

  arrow

  Имаш проблем с поръчката? Потърси ни на номер: 0896 47 10 32 или на имейл адрес: contact@viktorsimeonov.com

  След като направиш своята поръчка, ще се свържем с теб по телефона в рамките на работния ден, за да уточним най-удобния за теб начин на плащане.

  Често Задавани Въпроси:

  • q-iconКакво се случва, след като направя поръчката?

   След като поръчаш, в рамките на работно време (от Понеделник до Петък и от 9:00 до 17:00) ще се свържем с теб по телефона, за да уточним най-удобния за теб начин за плащане.

  • q-iconКакво ще получа, след като поръчам?

   След като заплатиш, в рамките на няколко минути, ще получиш своето потребителско име и парола за твоя профил за онлайн курса ни. След това имаш неограничен достъп до него.

  • q-iconКолко трябва да заплатя?

   Еднократно заплащаш цената на видео курса – 99 лева.

  • q-iconКакво се случва, ако не съм доволен от видео курса?

   Много просто. Ако не си доволен, обаждаш се на 0896 47 10 32 или ни пишеш на contact@viktorsimeonov.com и уточняваме най-удобен за теб начин да си получиш парите обратно. След това вече няма да имаш повече достъп до онлайн курса. Накратко казано – нищо не рискуваш. 

  • q-iconКак мога да поръчам, ако не живея в България?

   Няма значение къде се намираш. Курса е онлайн и както можеш да го заплатиш от всяка една страна, така и можеш спокойно да го гледаш от всяка една страна. 

  • q-iconКакво се случва, ако имам въпрос относно видео курса?

   За това имаш достъпа до специална Facebook група, където можеш да задаваш своите въпроси.

  Виж Какво Казват Само Малка Част От Доволните Ни Клиенти

  Имах възможността да изгледам курса и вярвам, че ще ви помогне да постигнете целите си в пъти по-бързо и ще научите много ценни неща. Ако искате сериозни резултати и успехи, това е вашия курс. Препоръчвам го горещо!

  Васил Кръстанов

  Това е курс, който може да те докосне по начин, по който да ти донесе успех, само след като изгледаш и една минута от него. Той дава така безценните прости правила за безотказната формула за успех. Остава само да приложите наученото в курса.

  Денислава Докторова
  arrow

  ДА! ИСКАМ ДА ПОСТИГНА ЦЕЛИТЕ СИ В ПЪТИ ПО-БЪРЗО И ДА ПРЕВЪРНА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА В НАЙ-ДОБРАТА ГОДИНА В ЖИВОТА МИ!

   *Вашето име

   *Вашият Email

   *Телефон за връзка

   * - Задължително поле

   arrow