Би ли искал да развиеш най-важното умение, без което няма как да успееш в живота?

Ако да, поръчай още сега към Курса за Влияние и научи умението да влияеш, да продаваш с лекота. Това умение ще те направи по-добър продавач, лидер, мотиватор, родител и собственик на бизнес. И като бонус, до 31 януари получаваш 50 % отстъпка от реалната цена на курса.

Какво точно ще научиш?

 • Дефиниция на влиянието + 6-те човешки нужди и как да ги използваш, за да си по-влиятелен
 • Защо хората се провалят в процеса на влияние
 • 4 ключови стратегии за силно влияние
 • Как да мотивираш хората да предприемат действия
 • Коя е формулата за влияние, с която можеш да продаваш и повлияваш на милиони души
 • Как да продаваш успешно - формула от 8 стъпки за повече продажби
 • Как да промениш света - стратегия, с която ще си толкова влиятелен, че хората ще те следват по свое желание

Защо точно този курс и защо точно сега да го поръчам?

Попитай някой твой познат, който има бизнес, кое е най-важното умение в бизнеса? Кое различава малките бизнеса от големите бизнеси? Отговора е маркетинга или продажбите.

Ако искаш да развиеш своя бизнес, трябва да се фокусираш върху умението да продаваш твоите продукти и услуги.

Ако искаш да се развиваш кариерно, трябва също така да можеш да продаваш, да можеш да мотивираш своите служители или екип който ръководиш.

Ако искаш повече приходи, дори да пуснеш старите грамофони плочи в OLX, трябва да знаеш как да ги предложиш, така че да ти ги купят.

Ако искаш да бъдеш по-добър родител, съпруг или съпруга, трябва да можеш да знаеш как да повлияеш на твоята половинка или пък твоите деца.

За всички тези неща ти трябва умението да продаваш, да повлияваш.

И още днес можеш да стартираш обучението си научавайки това изключително важно умение.

Защо сега?

Веднъж годишно продавам този курс като отделен продукт. След 31-ви януари, той няма да бъде наличен за продажба и единствения шанс да го изгледаш е ако се включиш към Академията за Високи Постижения и платиш 149 лева.

Именно за това сега е най-добрия момент да се сдобиеш с достъп до курса. Спестяваш си пари и получаваш достъп до курса с огромна отстъпка. 

 

Ето как да получиш достъп до обучението:

Курса за Влияние представлява 8 видеа(20 - 30 минути дълги) и е качен в нашия сайт.

Да получиш достъп до курса, трябва да направиш поръчка в формата за поръчка най-отдолу, оставяш телефон и име за контакт, чуваме се и уточняваме най-удобния за теб начин на плащане и след като направиш плащането, ще ти изпратим достъп до видео курса.

На имейла ще получиш потребителско име и парола с тях ще имаш неограничен достъп до видео курса. Така ще можеш да го гледаш когато пожелаеш, от каквото устройство пожелаеш.

 

Каква е цената?

Курса се пуска за продажба веднъж годишно като отделен курс. Тогава цената му е 99 лева.  Само че до края на месеца (31-ви януари) ти можеш да го поръчаш с 50 % отстъпка и да го вземеш само за 49 лева.

Развий умението, което ще отвори безброй много врати за теб и стани един влиятелен и отличен лидер и мотиватор, който може да продаде своите идеи или продукти на всеки по всяко време! Поръчай Курса за Влияние още сега и го вземи с 50 % отстъпка.

Поръчай като въведеш своето име, имейл адрес и телефон за контакт във формата за поръчка отдолу!

arrow

  *Вашето име

  *Вашият Email

  *Телефон за връзка

  * - Задължително поле