Изгледай видеото и научи повече за моята най-нова Групова Коучинг програма

Включи се още сега в груповата коучинг програма и си спести 30 % от цената!

Какво представлява програмата?

Месечната Групова Коучинг програма се състои от веднъж месечно онлайн събиране, където в рамките на 1 час първо споделям с вас най-важните въпроси, които трябва да си зададете, за да осъществите трайна трансформация и след това в останалото време коучинг 1 на 1 с някои участващите. 

Защо е коучинг? Защото във времето ни заедно веднъж месечно, вие получавате от мен основно същите въпроси, които задавам на моите клиенти в личния ми коучинг, който е в пъти по-скъп. 

Качеството на въпроси е това, което ще ви донесе трансформацията. Всяка един месец ще минаваме през основните сфери на нашия живот. Примерно - месец 1 - яснота, месец 2 - енергия и т.н. 

Първите 30 минути е времето за качествените въпроси и няколко бързи идеи за прилагане и след това време за коучинг с някои от участващите.

Ето какво получаваш включвайки се днес:

Достъп до месечния групов коучинг

На имейла, който оставиш при плащането, получаваш линка към страницата където ще се проведе груповия коучинг. Седмица по рано получаваш известие. Принципно ще го правим като ден първия четвъртък на месеца. 1-ви ноември, 6-ти декември и т.н.

БОНУС №1 Достъп до Академията за Високи Постижения (149 лева стойност)

Достъп до над 25 часа видео обучения. Три курса на теми високи постижения, увереност и влияние, както и записи на специални уебинари и видеа, които съм правил. Получаваш потребителско име и парола и имаш неограничен достъп до тях.

БОНУС №2 Два билета за следващия ми Семинар за Високи Постижения (197 лева стойност)

На Семинара ще научиш как да постигнеш пълния си потенциал, овладявайки своята психология, физиология, уменията да бъдеш продуктивен и да влияеш ефективно.

Също така ще научиш как да планираш стратегически, за да постигаш повече за по-кратко време и как да си по-уверен в себе си и своите способности и как да имаш повече кураж.

БОНУС №3 Допълнителни обучения и файлове (97 лева стойност)

След всеки групов коучинг, ще получаваш файлове с въпросите, както и допълнителни идеи и стратегии във вид на PDF файлове.

Колко струва достъпа до коучинг програмата?

Ако се включиш този до края на месец Октомври, достъпа до груповата коучинг програма е 67 лева на месец. 

Нищо не губиш. Може да се откажеш по всяко време.

След като се включиш в програмата, ако не останеш доволен/а, можеш да прекъснеш по всяко време. С прекъсването на програмата, губиш всички допълнителни бонуси като билети за събития на живо и допълнителни бонуси по нататък в програмата.

Включи се до края на месец октомври, грабни допълнителни 2 тайни бонуса и си спести 30 лева от цената, като платиш през бутона отдолу:

Заплати с карта от бутона отдолу:

Или преведи сумата по следната банкова сметка: IBAN: BG30INTF40015075119136

Сума: 67 лева

Основания за плащане: Участие в коучинг програма

Ако и тази опция не те устройва, просто заяви желание за включване в програмата чрез формата за поръчка отдолу:

    *Вашето име

    *Вашият Email

    *Телефон за връзка

    * - Задължително поле