Имаш Диабет тип 2 или Високо кръвно?

Търсиш решение?

Запиши се за БЕЗПЛАТЕН предварителен разговор!

Запиши се за БЕЗПЛАТЕН предварителен разговор, като попълниш полетата във формата за записване отдолу:

  *Вашето име

  *Вашият Email

  *Телефон за връзка

  *Какъв е проблемът, който искаш да разрешиш?

  *Колко важно е за теб този проблем да бъде разрешен?

  * - Задължително поле

  Кой съм аз?

  Здравей! Казвам се Виктор Симеонов. Здравен консултант съм и помагам на клиенти с хронични заболявания като Диабет ТИП 2 и Високо Кръвно налягане и притеснения за своето здраве, да нормализират нивата на кръвна захар и кръвно налягане, както и да при възможност да спрат приема на лекарства.

  Използвайки личният подход и доказаните методи на натуропатичната(природна) медицина, успяваме да постигнем трайни резултати и така нашите клиенти се чувстват спокойни и сигурни за тяхното здраве.

  Също така съм и собственик на сайта за хранителни добавки sim-nutrition.com, където можеш да намериш изготвени от мен пакети с хранително добавки за всякакъв тип хронични заболявания и медицински проблеми.

  Над 3 години вече работя с клиенти по моята консултантка програма и вече мога да се похваля с чудесни отзиви и резултати от работата ми с клиенти.

  Но преди да си запишеш час за предварителен разговор...

   

   

  Нека ти кажа малко повече за себе си.

  Преди няколко години ми се наложи да науча как да помогна на близък човек, който претърпя инсулт.

  Тъй като видях, че не мога да разчитам на лекарите за пълното възстановяване на моя близък, се принудих да започна да се интересувам повече от темата медицина.

  Така попаднах на натуропатичната медицина и започнах да прилагам методите на лечение на тази медицина.

  Оказа се, че работят.

  Успях да помогна на моят близък роднина да се възстанови от инсулта двойно по-бързо от очакваното, да нормализира кръвно си налягане и кръвна захар.

  Така след като се убедих, че тази медицина работи, продължих своето лично изследване и започнах да пиша статии по тези теми, защото исках да споделя моята история и резултати.

  Оказа се, че има огромен интерес и статиите ми започнаха да излизат на челните места в търсачката на Google. 

  Така започнаха хора да ме търсят за да работят с мен. Аз първоначално отказвах. Все пак не съм лекар.

  Но те настояваха и така след година вече имах и първите резултати и с клиенти.

  С тях успяхме да сваляме кръвно, нормализираме кръвна захар, помогнах им да отслабнат с десетки килограми и какво ли още не.

  Създадох и сайта за хранителни добавки, за да може хората да купуват хранителни добавки за конкретни заболявания и проблеми.

  Така създадохме най-добрите пакети за високо кръвно, диабет тип 2, артрит, киселини в стомаха, пакет за здраво сърце, пакет здрави бъбреци, пакет за отслабване и т.н.

  И вече няколко години по-късно продължавам да работя с клиенти, защото трансформацията, промяната в тяхното здравословно състояние е нещо, което наистина ми носи удоволствие, особено решаване на хронични заболявания.

  Хора са сваляли над 30 кг, спирали са лекарства за високо кръвно, диабет. Увеличавали са двойно жизнената си енергия.

  Буквално сме ги връщали към доброто им здраве от ранните им години.

  И ако и ти искаш да постигнеш подобни резултати, попълни формата отдолу и си запази час за предварителен разговор.

  Ако преценя, че мога да ти помогна, ще се радвам да работим по моята програма и да решим и при теб хронично заболяване или друг медицински проблем, както вече го направих с десети клиенти, с които съм работил лично.

   

  Какво да очакваш от мен?

  С две думи - личен подход и резултати!

  Ако с години се луташ от доктор на доктор и никой не успява да ти помогне да се справиш с твоя диабет тип 2 и/или високо кръвно, и търсиш начин да си помогнеш, имам нещо точно като за теб.

  Моята здравна консултантска програма!

  За да работиш с мен, трябва да отговаряш на някои критерии, които научаваш в опознавателният разговор.

  И тъй като работя само със сериозни хора, които искат да постигат резултати, това ми дава възможността да отдам повече внимание и време на всеки един клиент и да постигнем желаните резултати.

  Моята здравна консултантска програма е за тези от вас,
  които са 100% сигурни, че искат да постигнат резултати.

  • За тези, които се притесняват за тяхното здраве и търсят решение ДНЕС!
  • За тези, които с години се опитват да се справят с хронични заболявания и не постигат никакви резултати!
  • За тези, които искат личен подход, които ще даде резултати специално при тях!

  Моята работа е да ти помогна да си възвърнеш здравето обратно като ти реша проблема с хроничното заболяване, като ти препоръчам правилните хранителни добавки, правилната за теб диета/хранителен режим и при необходимост правилната тренировъчна програма!

  Също така с продължителната комуникация(всяка седмица), от мен получаваш нужния кураж, подкрепа и информация как да продължиш напред и да постигнеш желаните резултати.

  Работя с ограничен брой клиенти, защото когато работя с даден клиент, давам повече от 100 % от себе си докато не постигнем желаните резултати.

  Защо твърдя, че имам 100 % успех с клиентите си? 

  • Защото избирам с кого да работя - само сериозни хора готови да ДЕЙСТВАТ
  • Защото моите съвети работят и са базирани на природната(натуропатична медицина), която е доказала своята ефективност при хронични заболявания
  • Защото подхождам индивидуално към всеки един клиент спрямо техния проблем и нужди и работим докато не постигнем крайният резултат

  Ако написаното ти звучи добре, запиши се за опознавателен разговор и в него ще мога да бъда по-конкретен как лично на теб мога да ти бъда полезен!

  Резултати постигнати с клиенти:

  За 6 месеца работа с клиента, постигнахме следните резултати:

  • Нормализиране на кръвна захар и стабилизирано й на 6 или под 6 ммол/л
  • Спиране на лекарства за диабет
  • Свалени над 30 кг.
  • Повишаване на тонус, енергия и сила

  С настоящата референция аз и цялото ми семейство БЛАГОДАРИМ на ВИКТОР СИМЕОНОВ, за добрата работа, която свърши, за подобрението на здравословното ми състояние. Г-н Симеонов е квалифициран специалист, способен да взема решения и да носи отговорност за крайния резултат. Присъщи са и високата работоспособност, комуникативност и доброжелателност. Особено искам да подчертая  умението му да се разбира с хората и безконфликтно да решава възникващите въпроси.

  2018 ми откриха ДИАБЕТ. Три години ме мъчи болестта, не бях пълноценна до толкова, че едва изкарвах деня до обяд. Разбира се имах болки в ставите , умора, сънливост, влошаване на зрението. Диабетологът ми ,искаше да ме сложи на третия месец на инсулин, когато отивах на профилактични изследвания, но аз отказвах всеки път. Правех си всякакви отвари за понижаване на захарта от интернет, но беше временно и не постоянно. До преди една година и половина, когато открих Виктор Симеонов и започнах да работя с него.

  Сега захарта ми е нормализирана. Не приемам инсулин, нито хапчета, вече четири месеца. Храня се здравословно и си пия витамините, които той ми предписва. Най-важното е, че се чувствам на 100%пълноценна, изчезна умората и болките в ставите. Наистина се чувствам здрава и спокойна....благодарение на г-н Симеонов. 

  Най-искрено ви препоръчвам, ДИАБЕТИЦИ, да започнете лечение  с него, защото ТО работи.

  Марияна Костадинова

  Запиши се за БЕЗПЛАТЕН предварителен разговор като попълниш формата отдолу:

   *Вашето име

   *Вашият Email

   *Телефон за връзка

   *Какъв е проблемът, който искаш да разрешиш?

   *Колко важно е за теб този проблем да бъде разрешен?

   * - Задължително поле