Офертата изтича на 10 Август. Остават още...

Сега Можеш да Вземеш Моята Електронна Книга Стратегията за Успех на ПОЛОВИН ЦЕНА?

От сега до 24:00 часа на 10 август ти предлагам 50 % отстъпка за моята най-нова електронна книга от 175 страници Стратегия за успех.

Тази електронна книга се продава като топъл хляб всеки ден на нормалната й цена от 19.99 лева ... но ти можеш да си спестиш 50 % и да вземеш електронната книга само за 9.99 лева!

Причината, поради която аз предлагам подобна оферта е моя начин да кажа: "Благодаря ти, че продължаваш да следиш моята работа и си в моя имейл лист."

И ако 50 % отстъпка не е достатъчна причина да празнуваш, ще добавя също и...

4 Безплатни Бонуса На Стойност 588 Лева!

Ако тези бонуси се продаваха отделно, те щяха да струват 588 лева... но когато приемеш моята специална оферта с 50 % отстъпка, ще ги получиш напълно Безплатно.

Ще получиш към електронната книга...

Бонус 1: Запис от Уебинара "Линията на Амбицията" (97 лева) - най-гледания ми Уебинар от който ще научиш какво да правиш, към какво да се целиш, така че следващата година да бъде най-добрата година в твоя живот

Бонус 2: 44 Минутно Видео на тема "8 стъпки за по-бързо постигане на целите ти" (97 лева)

Бонус 3:  Видео Обучение - "6 Стъпки за Повече Увереност" (97 лева)

Специален Бонус 4: Специален Рапорт - "Как Да Удвоиш Приходите Си В Следващите 3 Месеца?" (297 лева).

14 страници рапорт принтиран и изпратен до дома ти заедно с електронната книга, от който ще научиш как прилагайки формулата за продажби продала стотици милиони левове стока можеш да увеличиш своите приходи

*Бележка! Ако прочетеш цялата страница, ще забележиш, че по-надолу в страница пише, че 4-те бонуса са други. Спокойно! Това са стари бонуси към предишната оферта. И тях ще получиш към поръчката :))


Как Да Печелиш Два Пъти Повече Пари, Докато Правиш Това Което Обичаш И Същевременно Да Имаш Свободно Време За Семейството Си?

Здравей! Аз съм Виктор Симеонов и съм автор на електронната книга"Стратегията за успех".

И ти ако си като мен, човек, който не се примирява с начина на живот който има в момента и иска повече от живота, повече пари, повече удовлетвореност от работата си, по-голямо развитие в кариерата, повече свободно време за семейството си и финансова сигурност, остани с мен до края и ще разбереш как можеш да го постигнеш всичко това.

Нека Ти Споделя Моята История

Преди повече от година бях още студент и поради лошото ми финансово състояние тогава, бях изгонен от общежитието си в Студентски град.

На 23 години без работа, без пари, без място къде да живееш. И когато всичко това ми се случи, аз осъзнах как най-лошия ден в живота ми всъщност бе най-хубавия.

Защото в този ден аз получих знак, че живота ми не беше това, което исках. Тази случка ми показа, че е нужна промяна в живота ми.

След случката и промяната която осъществих, веднага си намерих работа и след три месеца намерих три пъти по-добре платена работа.

Намерих си желано жилище и сега правя това, което обичам да правя и съм напълно щастлив и удовлетворен от себе си. Как го направих?

Започнах да проучвам топ експертите в личностното развитие и прилагайки всичко на което те учат, аз успях да постигна тези резултати. Точно за това мога смело да кажа, че техниките които ще научиш работят и са лично доказани и от мен.

Сега, преди да я поръчаш книгата, виж...

Какво Ще Научиш От Нея

Как да подобриш живота си във всяка една от 5-те сфери - кариера, здраве, отношения, финанси и духовност?

Дълбоко вярвам, че в живота ни успеха не е само финанси, а баланс между всички тези 5 сфери.

Точно за това в електронната книга "Стратегията за успех" разглеждам всяка една сфера от живота ни подробно, като също така давам ясни идеи, насоки и конкретни стратегии как да бъде подобрена всяка една от тях- повече пари, по-добро здраве, по-добри отношения, финансова стабилност и духовно израстване. 

От Първата Глава Ще Научиш:

 • Как да получиш признателност и повишение
 • Кои са основните неща, когато искаш кариерно развитие
 • Уникална стратегия за постигане на конкретни резултати в кариерата ти
 • Стратегия за увеличаване на приходите ни с 33% заедно с реални примери как можеш да я използваш, за да можеш да си позволиш по-скъпи почивки, да си купиш нова кола, да плащаш спокойно обучението си на децата ти
 • Как да създадеш своя собствена стратегия, която да изстреля кариерата ти нагоре
 • Как да удвоиш продуктивността си, за да имаш повече свободно време за себе си и семейството си

От Втората Глава Ще Научиш:

 • Кои са основните грешки, които допускаме всеки ден, които увреждат нашето здраве
 • Няколко много интересни научи изследвания, които промениха живота ни и начина на мислене относно грижата за нашето здраве
 • Конкретна стратегия от 6 стъпки как да изградиш и да поддържаш отлично здраве и привлекателно тяло

От Третата Глава Ще Научиш:

 • Как да създадем отлични отношения със семейство и приятели
 • Какви грешки допускаме в отношенията си с другите и какво ни костват те

От Четвъртата Глава Ще Научиш:

 • Как да създадеш финансова независимост за следващите 20 години и как да спреш да живееш от заплата до заплата
 • Защо хората се провалят, опитвайки се да създадат финансова независимост
 • Каква промяна в мисленето ни и след това в поведението ни е нужна, за да постигнем финансова независимост
 • Кои са основните 3 начина за постигане на финансова независимост

От Петата Глава Ще Научиш:

 •  Как да създадеш идеалната реалност или перфектния ден
 •  Как да създадеш своята собствена мисия
 •  Как да се справяме с тежки ситуации, пред които живота ни поставя

Накрая ще научиш как сам да създадеш своята едногодишна стратегия за успех, която ще ти помогне да постигнеш най-смелата си мечта. Тази стратегия е практична, лесно приложима и изключително ефективна.

Какво Ще Получиш, След Като Поръчаш?

Ще получиш диск с книгата в електронен формат (PDF). Ще можеш да четеш електронната книга от компютъра си, както и от мобилни устройства като телефон и таблет. Така информацията ще бъде навсякъде с теб, където и да отидеш и когато имаш нужда от нея.

Заедно с електронната книга, ще получиш 3 бонуса на стойност 91 лева напълно безплатно.

Бонус #1 

Шаблон За Продуктивност (17 лева)

Първия бонус е шаблон за продуктивност, който можеш да използваш всеки ден, за да удвоиш продуктивността си.

Какво представлява той? Една страница, в която да формулираш ясно целите си, тяхната последователност и важност за деня. Това, което ти трябва да направиш е просто да попълниш полетата. Тя е вече създадена за теб по начин, който да оптимизира твоето време. 

Тази стратегия използват едни от най-продуктивните хора на света - мултимилионери, изпълнителни директори и собственици на Топ 500 компаниите в света. 

Като в резултат от прилагането на този шаблон всеки един ден, ти ще си в пъти по-продуктивен, което означава, че ще имаш повече свободно време и повече приходи.

Бонус #2 

10-те Модела На Мислене На Успешните Хора (37 лева)

В тонус бонус файл ще научиш 10-те основни модела на мислене на успешните хора. След като ги прочетеш и ако ги допуснеш до себе си и започнеш да мислиш по този начин:

 • Ще си в пъти по-успешен
 • Ще постигаш по-бързо целите си
 • Ще имаш повече продажби в бизнеса си
 • Ще имаш повече свободно време за ценните неща в живота ти като например семейството ти
 • Ще имаш дори и по-добри отношения с хората

Всичко това можеш да го постигнеш само от този файл съдържащ тези ценни 10 модела на мислене.

Бонус #3

10-те Навика На Успешните Хора (37 лева)

От този бонус файл ще научиш 10-те навика на успешните хора. Ако ги инсталираш в живота си, безспорно ще постигнеш много повече успехи. Какво още ще постигнеш, ако ги прочетеш и приложиш в живота си? 

 • Ще бъдеш по-здрав
 • Ще бъдеш в пъти по-продуктивен
 • Ще поемеш живота си в свои ръце, ще поемеш контрола
 • Ще подобриш отношенията си с хората
 • Ще подобриш всяка една сфера от живота си

Само заради този файл си струва инвестицията от 19.99 лева, защото ако приложиш само 2-3 от тези навици, ще забележиш значително промяна в живота си. Ние изграждаме навиците си и после те изграждат нас. Точно за това сега е най-добрия момент да промениш стари и вредни навици с нови, по-добри и продуктивни такива, за да береш след месеци и години плодовете от тази промяна.

Специален Бонус 4

7 стъпки за постигане на твоите мечти (97 лева) 

42 Минутно Видео, от което ще научиш 7-те стъпки за постигане на твоите мечти. Към това видео получаваш и PDF файл, с който по-лесно да приложиш стъпките и да постигнеш своите цели и мечти.

Нека Се Опитаме Да Намерим Истинската Стойност На Информацията В Книгата

Ако вземем само стратегия за увеличаване на приходите ти с 33% и от годишен доход от 10 000 лева, ти успееш да увеличиш дохода си до 13 300 лева, това са 3 300 лева за една година.

Колко според теб трябва да струва подобна информация, която само с една от стратегиите си може да ти изкара 3 300 лева?

Ако вземеш стратегиите за създаване на по-добри отношения и те спасят брака ти от развод, колко би струвало това в пари?

Ако вземем стратегиите за изграждане на отлично здраве и тези стратегии ти помогнат да се излекуваш след тежка операция или предотвратят операция, колко ли струват в пари?

Ако създадеш финансова независимост и след като се пенсионираш, не живееш живот от пенсия до пенсия, а си спокоен и подсигурен за своите старини, колко струва това?

Задавам ти тези въпроси с цел да осъзнаеш колко е ценно да знаем правилната информация.

Лично на мен всичката тази информация ми отне повече от 5 години да я науча и ми струваше няколко хиляди лева. Но както знаеш, на мен идеята ми е да ти помогна с новата си електронна книга, а не да ти взема парите.

Точно за това ти давам възможността да я закупиш на безумно ниската цена от 9.99 лева. 175 страници от информация, която може да ти придаде стотици пъти повече стойност отколкото е нейната цена.

И ако се върнем на примера с увеличаването на приходите ти с 33%, при инвестиция от 9.99 лева, ти печелиш 3 300 лева. Как мислиш, струва ли си подобна инвестиция? 

Колко Трябва Да Заплатя?

Цената на електронната книга е 9.99 лева.

Както винаги риска го поемам аз давайки ти невероятната гаранция за 30 дни. Ако не си доволен, обади ни се и ще ти върнем парите обратно. Ти нищо не рискуваш. Най-лошото което може да се случи, е да поръчаш, да не ти хареса и да си вземеш парите обратно.

Знам, че ти си сериозен относно постигането на един начин на живот, за който толкова време си мечтал. И от решението което си на път да направиш, ще се определи дали ще го постигнеш или не.

Ако това, което до момента си научил от мен ти е помогнало да подобриш поне малко живота си, представи си мощните стратегии в книгата колко ще ти помогнат.

Искам да ти покажа как човек може да бъде успешен и накрая на всеки един изминал ден ти да заспиваш с мислите, че отново си изживял един пълноценен ден, изпълнен с невероятни емоции, да заспиваш спокоен, защото си подсигурил финансово бъдещето си на теб и на семейството си и да си ентусиазиран за следващият ден и бъдещите цели и проекти.

Точно този начин на живот искам за теб. Да бъдеш щастлив и успял, защото ти го заслужаваш. И всичко това е възможно за теб и ще се радвам да ти покажа как да го постигнеш.

[wpanchor id="2"]Ето Какво Искам Да Направиш Сега:

Поръчай с наложен платеж.

 

 • Стъпка 1: Въведи име, имейл адрес, адрес за доставка и телефон за контакт в полето отдолу

 • Стъпка 2: Натисни бутона "Поръчай Сега" и до 24 часа ще ти бъде доставен диск с книгата в електронен формат (PDF)

Цена на доставка до офис на Еконт: 3.20 лева.

arrow

[wpanchor id="3"]

ДА! ИСКАМ ДА УДВОЯ ПРИХОДИТЕ СИ! ЕТО КЪДЕ ДА МИ ИЗПРАТИШ КНИГАТА:

  *Вашето име

  *Вашият Email

  *Телефон за връзка

  *Удобен адрес или офис на Еконт за доставка

  * - Задължително поле

  arrow

  Имаш проблем с поръчката? Потърси ни на номер: 0896 47 10 32 или на имейл адрес: contact@viktorsimeonov.com

  След като направиш своята поръчка, ще се свържем с теб по телефона в рамките на работния ден, за да потвърдиш поръчката.

  Често Задавани Въпроси:

  • q-iconКакво се случва, след като направя поръчката?

   След като поръчаш, в рамките на работно време (от Понеделник до Петък и от 9:00 до 17:00) ще се свържем с теб по телефона, за да потвърдиш поръчката си и ако е необходимо да се уточни адрес и начин на доставка.

  • q-iconКакво ще получа, след като поръчам?

   Ще получиш диск, в който ще намериш електронната книга заедно с всички бонус файлове към нея. Всички файлове са в PDF формат.

  • q-iconКолко трябва да заплатя?

   Цената на диска с електронната книга и бонусите към нея е 9.99 лева. Ако поръчката е до офис на Еконт, доставката е около 3.60 лева, което прави малко над 13 лева. Ако поръчката е до точен адрес, доставката e около 5.20 лева, което автоматично прави общата цена малко над 15 лева.

  • q-iconКакво се случва, ако не съм доволен от електронната книга и бонус файловете?

   Много просто. Ако не си доволен, обаждаш се на 0896 47 10 32 или ни пишеш на contact@viktorsimeonov.com и уточняваме най-удобен за теб начин да си получиш парите обратно. За близо една година нямам подобен случай някой да си е поискал парите обратно, но въпреки това имаш моята 30 дневна гаранция. Все пак всеки има съмнения, че когато нещо се продава по интернет може да бъде измама и точно за това имаш моята 30 дневна гаранция. Накратко казано – нищо не рискуваш.

  • q-iconКак мога да поръчам, ако не живея в България?

   Като се свържеш с нас на contact@viktorsimeonov.com. Най-любезно ще ти обясним опциите за плащане и която е най-удобна за теб, тази ще бъде.

  • q-iconКакво се случва, ако компютъра ми няма софтуер, който да отвори въпросните PDF файлове?

   Пиши ни един бърз имейл на contact@viktorsimeonov.com и с усмивка на лице ще ти изпратим всички файлове във формат, който може да бъде отворен от твоя компютър.

  Виж Какво Казват Само Малка Част От Стотиците Ни Доволни Клиенти

  Книгата те научава да се вглеждаш в себе си, да се анализираш, да намираш пропуските и грешките си, и ти показва пътя , който ще ти помогне да разбиеш рамката, да загърбиш стереотипите и рутината и да откриеш един нов свят с много повече възможности. Мотивира те и ти помага да си направиш равносметка за живота си до сега, това което е, това което си мислиш, че е и това което искаш да бъде и как да го постигнеш.

  Учи те също колко лесно всъщност можеш да взимеш решения, но и колко усилия се изискват да ги следваш. Книгата ми показва нови кръгозори и ме мотивира да продължавам да работя върху себе си. Тя се превръща в мой наръчник за постигане на лични успехи. След като я прочетох и изпълнявах задачите в нея, успявам да си поставям ясни цели с краен срок на изпълнение, създавам си стратегии за осъществяването им, започнах да тренирам, обръщам внимание на мислите си и комуникацията ми с хората, навиците, вярванията ми и това ми позволява да ги подобрявам всеки един ден.

  Кети Стоенчева

  Това е книга, която ще ви отведе от мястото на което сте до мястото до което искате да стигнете, стига да повярвате с себе си, да откриете и използвате целия си потенциал. Препоръчвам я!

  Славена Димова
  arrow

  ДА! ИСКАМ ДА УДВОЯ ПРИХОДИТЕ СИ! ЕТО КЪДЕ ДА МИ ИЗПРАТИШ КНИГАТА:

   *Вашето име

   *Вашият Email

   *Телефон за връзка

   *Удобен адрес или офис на Еконт за доставка

   * - Задължително поле

   arrow