Виж видеото отдолу и научи как да можеш да отслабнеш само за 30 дни с моята най-нова коучинг програма:

ДА, ЗАПАЗИ МИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ!

  Вашето име

  *Вашият Email

  *Телефон за връзка

  Виж какво казват моите клиенти за коучинг програмата и какви резултати постигат:

  Горещо препоръчвам програмата за периодично гладуване на Виктор Симеонов. Не само се топят килограми но и се повишава тонуса. Спазвам стриктно програмата втора седмица и освен че се чувствам страхотно, отслабнах с 3 кг. Доверете се на професионалист и ще успеете в борбата с килограмите , както и ще подобрите здравословното си състояние като цяло. Тя наистина работи, а човека е Виктор Симеонов!

  Росица Божкова
  Росица Божкова Собственик на бизнес

  Ден : 01.09.2017  Кръвна захар 7 ; Килограми : 102 ,6


  В това състояние бях.От дълго време отчаяно търсех на кого да се доверя и как да ям. Като магия на 31.08.2017 ми дойде онлайн уебинара на Виктор, чиято философия за здравословно хранене ми се видя логична и започнах да я спазвам всеки ден.


  В продължение на един месец той следя всеки ден как върви този процес и ме напътстваше. Помогна ми с това от къде да си взема добавки (понеже съм в чужбина)и кои точно. Ежедневно контролираше менюто ми и при необходимост го коригираше.
  Всяка седмица след свалените килограми ме приветстваше и при възникнали въпроси ми обясняваше винаги обстойно какво и как да го правя.


  Днес след един месец: Свалени килограми - 7.  Кръвна захар :5,6


  Не изпитвам глад и нужда да ям сладко или вечер късно. Продължавам напред към целта,  а на теб искрени благодарности Вики, добър си, истински  пътеводител и човек знаещ какво иска и как да го постигне! Мисълта , че следи твоето състояние те кара да продължаваш, докато един ден разбираш , че този начин на хранене е станал твой навик.


  Благодаря ти за обстойните обяснения всеки път , ВЕЛИК СИ!!!

  Юзай Незир

  ЗА ЕДИН МЕСЕЦ СВАЛИХ СЕДЕМ КИЛОГРАМА. ЧУВСТВАМ СЕ ОТЛИЧНО И ВЪВ ФОРМА И ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД! БЛАГОДАРНОСТИ И ПОЗДРАВИ ОТ МЕН!

  Даниела Джегарова

  Искаш и ти подобни резултати? Запази си час за консултация още сега в полето отдолу:

  ДА, ЗАПАЗИ МИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ!

   Вашето име

   *Вашият Email

   *Телефон за връзка