Виктор Симеонов те кани на...

ПОРЪЧАЙ БИЛЕТ ТУК

10:29=ЖЖ:29=VV:29=27

Резултати и мнения от клиенти, с които вече съм работил

ЗА ЕДИН МЕСЕЦ СВАЛИХ СЕДЕМ КИЛОГРАМА. ЧУВСТВАМ СЕ ОТЛИЧНО И ВЪВ ФОРМА И ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД! БЛАГОДАРНОСТИ И ПОЗДРАВИ ОТ МЕН!

Даниела Джегарова

Горещо препоръчвам програмата за периодично гладуване на Виктор Симеонов. Не само се топят килограми но и се повишава тонуса. Спазвам стриктно програмата втора седмица и освен че се чувствам страхотноотслабнах с 3 кг. Доверете се на професионалист и ще успеете в борбата с килограмите , както и ще подобрите здравословното си състояние като цяло. Тя наистина работи, а човека е Виктор Симеонов!

Росица Божкова, Собственик на бизнес

Ден : 01.09.2017  Кръвна захар 7 ; Килограми : 102 ,6


В това състояние бях от дълго време и отчаяно търсех на кого да се доверя и как да се храня. Като магия на 31.08.2017 ми дойде онлайн уебинара на Виктор, чиято философия за здравословно хранене ми се видя логична и започнах да я спазвам всеки ден.


В продължение на един месец той следя всеки ден как върви този процес и ме напътстваше. Помогна ми с това от къде да си взема добавки (понеже съм в чужбина) и кои точно. Ежедневно контролираше менюто ми и при необходимост го коригираше.
Всяка седмица след свалените килограми ме приветстваше и при възникнали въпроси ми обясняваше винаги обстойно какво и как да го правя.


Днес след един месец: Свалени килограми - 7.  Кръвна захар :5,6


Не изпитвам глад и нужда да ям сладко или вечер късно. Продължавам напред към целта, а на теб искрени благодарности Вики, добър си, истински пътеводител и човек знаещ какво иска и как да го постигне! Мисълта , че следи твоето състояние те кара да продължаваш, докато един ден разбираш , че този начин на хранене е станал твой навик.


Благодаря ти за обстойните обяснения всеки път , ВЕЛИК СИ!!!

Юзай Незир

Повече информация за мен:

В последните една година ми се наложи да науча как работи тялото и как можем да възстановим здравето на всеки един човек и той след това никога да не боледува.

Започнах да изучавам двамата най-добри доктори в света - Dr. Joel Wallach и Dr. Peter Glidden и да прилагам техните съвети. Резултатите бяха повече от впечатляващи.

Хора със здравословни проблеми се излекуваха. Диабет, високо кръвно, артрит, депресия, и други подобни хронични заболявания ги излекувахме с моите клиенти няма и за два месеца.

Създадох програма за отслабване и смело мога да кажа, че до момента успеха на програмата е 100 %. Няма човек, който да не е постигнал резултати още първия месец.

Различното на моя подход е, че комбинирам най-доброто от натуротапичната медицина и най-новите изследвания и новости в областта на здравословното хранене и отслабване. Резултата какъв е? Хората са по-здрави и енергични и постигат невероятни резултати.

Ела на Здравният Семинар:

 • Ако ти е писнало личните ти лекари да се провалят в опитите за твоето лечение
 • Ако ти е писнало да пиеш лекарства и да не подобряваш здравето си, а то да се влошава
 • Ако ти е писнало да бъдеш лъган или объркван и да не знаеш кое е правилно и кое не
 • Ако искаш да научиш кои са правилата за здравословно хранене и какви храни да приемаш и какви не
 • Ако искаш да научиш как да постигнеш оптимално ниво на здраве и енергия и да го задържиш на до края на живота си
 • Ако искаш да отслабнеш и да изглеждаш по мечтания начин
 • Ако искаш да научиш как така местния фермер знае повече за отслабването и здравето от твоя личен лекар(Не се шегувам!)
 • Ако ти е писнало от експерти в интернет, които не могат своето здраве да подобрят, но ти дават съвети на теб
ПОРЪЧАЙ БИЛЕТ ТУК

Защо правя това събитие?

 • Защото не е редно да се знае истината, от близо 100 години, защо боледуваме и как бързо и лесно можем да си върнем здравето и никой не я казва
 • Защото в живота си съм се обръщал точно два пъти към личен лекар и двата пъти се е провалял
 • Защото ми писва всеки познат, роднина над 40-50 години да има здравословен проблем
 • Защото днешното "нормално" е да имаш здравословни проблеми и НАДнормено тегло, аз пък не съм съгласен с това
 • Защото в стандартната медицина се загуби морала. В натуропатичната медицина първото правило е: Да не увреждаш здравето на пациента преди всичко
 • Защото здравето на хората се превърна в бизнес и всеки 3-ти над 40 години приема някакви лекарства, които не лекуват
 • Защото системата за обучение на докторите е толкова прогнила, корумпирана и контролирана, че скоро няма да сме здрави под тяхното наблюдение
 • Защото ме вбесява мързеливостта и невежеството на докторите, които ги мързи да четат (справка - от 1957 година се знае и е доказано как може да се излекува диабет тип 2)
 • Защото, ако не вземем здравето си в собствените си ръце, ще страдаме много. Видно е, че не можем да разчитаме на стандартната медицина

План за Здравният Семинар

 • Разбиване на всички митове и лъжи в които са ни убеждавали близо 100 години
 • Какви са правилата за оптимално здраве и как да си го върнем обратно
 • Как да се храним и кои храни да избягваме
 • Защо хората напълняват и как бързо, лесно и здравословно можем да отслабнем - 100 % ефективна формула от 3 стъпки
 • Как да предпазим себе си и семейството си от болести и здравословни проблеми
 • Как можем да излекуваме почти всяка една болест
 • Защо спортуването не е пътя към здравето и отслабването. И как спорта може да се окаже чисто самоубийство, ако не сме разумни
 • Защо точно сега е повече от необходимо да вземем в собствените си ръце здравето на нас и нашето семейство

Програма и място на провеждане

Дата: 01 Септември

Начало: 10:00 часа - 18:00 часа

*Обедна почивка от 13:00 до 14:00 часа

Място и зала

Семинара ще се проведе в Бизнес център Капитал Форт - град София

Зала Ню Йорк Сити

Адрес: бул. „Цариградско шосе“ 90

 

Колко струват билетите?

Единичен Билет
59 лв
Единичен Билет

Получаваш:

Единичен Билет за Семинара

Необходими материали за семинара

 

 

ПОРЪЧАЙ БИЛЕТ ТУК

... или просто ни се обади на телефон: 0892 91 45 25 и направи бърза поръчка по телефона.

Поръчване и доставяне на билетите

Поръчката се извършва по един от следните два начина - чрез формата за поръчка на тази страница или на директно на този телефон: 0892 91 45 25.

След като е направена поръчката, изпращаме физически билет до адреса до който желаете да изпратим билета.

Плащането става чрез наложен платеж чрез куриерска фирма.

Никакъв риск

100 % ПРОЦЕНТОВА ГАРАНЦИЯ

Нищо не рискуваш. Поръчай Билет още днес и ела на семинара. Ако след края на семинара не си кажеш, че това е най-добрия здравен семинар на който си бил, поискай си парите обратно.

[wpanchor id="3"]

Избери си пакет и Поръчай Билет още сега като попълниш формата за поръчка отдолу:

  *Вашето име

  *Вашият Email

  *Телефон за връзка

  *Какъв билет желаеш да поръчаш?

  Удобен адрес или офис на Еконт за доставка на билета

  * - Задължително поле

  Въпроси? Пиши на contact@viktorsimeonov.com или ни потърси на 0892 91 45 25.

  ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ И РЕЗУЛТАТИ! Информацията, която ще научиш на семинара, е следствие на години задълбочено изучаване на науката наречена натуропатична медицина. Аз не съм личен лекар, доктор или какъвто и да е здравен специалист. Аз съм ученик на двамата най-добри натуропатични доктори в света и резултатите, които съм постигнал до момента говорят красноречиво, че тези идеи и стратегии работят. Но аз лично не нося каквато и да е отговорност за резултатите в следствие от приложените стратегии и идея научени на семинара. Концепцията на натуропатичната медицина е преди всичко не вреди и ако можеш помогни на пациента. Също така философията на този тип медицина е да дадеш на тялото си всичко необходимо и то само да се справи с проблема, а не да прилагаш външно вмешателство използвайки лекарства и скривайки информация за странични ефекти. Аз дълбоко вярвам в информацията и идеите, които ще споделя с теб на семинара, но категорично заявявам, че не носа каквато и да е отговорност за следствията и резултатите от приложените стратегии и идея. Без значение, че моите намерения са да ти помогна да подобриш здравето си и никога да не боледуваш, съм длъжен да уточня тези неща с теб предварително. Поръчвайки билет, чрез формата за контакт, ти се съгласяваш с посоченото в този текст.